Jump to content


Photo

Some Games Will Not Load...


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 jgadea

jgadea

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 70 posts
  • Interests:architecture, art, gadgets, movies and cooking
  • Xbox Version:unk

Posted 09 April 2005 - 11:39 PM

hello all...
Please bear with me..

I used to have a problem with Fight Night2 not loading from the HD. I erased it and used dvd2xbox again to copy to HD.. Same problem, I can only see the evox loading screen.. So I just ran it from the dvd drive. But then, after a while other games started to baheve the same...

Now almost 40% of the games on my 120gb HD do not load!!!

I've tried the guide for this problem taht appears on this forum..
Tried the IGR fix...nothing
tried the clock/time fix... nothing
tried the deleting game saves.. nothing..

even tried to erase to ftp the game to my pc, erasing it from the xbox hd, and re-ftping it back...NOTHING...


i just ran out of ideas, and have been researching to try to come up with a solution..

please, somebody... any ideas???


#2 TheAgedGamer

TheAgedGamer

    X-S X-perience

  • Members
  • PipPip
  • 452 posts
  • Location:Southern Indiana
  • Xbox Version:v1.1
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 09 April 2005 - 11:48 PM

Did you clean out your cache folder (usually on E:) plus clean out any files in your x:, y: & z: partitions as these have been found to cause this type of problem.

#3 jgadea

jgadea

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 70 posts
  • Interests:architecture, art, gadgets, movies and cooking
  • Xbox Version:unk

Posted 10 April 2005 - 01:24 AM

i erased the e:cache files (only had two)

and then i checked the x, y and z... but there was nothing there..

same problem..grrrr

#4 jgadea

jgadea

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 70 posts
  • Interests:architecture, art, gadgets, movies and cooking
  • Xbox Version:unk

Posted 11 April 2005 - 10:17 PM

i even transfered the files to pc, deleted from xbox, and then reftp-ed them back... nothing....!!

any ideas?

#5 sulfur

sulfur

    Super Xbox Saiyan

  • Moderator
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,018 posts
  • Location:Atlanta
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v5.0 (360S - trinity)

Posted 11 April 2005 - 11:19 PM

have you messed with your epprom recently? that could be the problem.

#6 jameswalter

jameswalter

    X-S Knowledgebase

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4,881 posts
  • Location:Camas, WA
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v2 (zephyr)

Posted 11 April 2005 - 11:37 PM

What about the evox region setting?

#7 jgadea

jgadea

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 70 posts
  • Interests:architecture, art, gadgets, movies and cooking
  • Xbox Version:unk

Posted 12 April 2005 - 12:21 AM

Sulfur.. thanks for your answer...
No i have not messed with the epprom setting... don{t even know what it is..

jameswalter... region settings are same as they{ve always been.. havent messed with those either..






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users