Jump to content


Photo

Xbox Network Adapter Prob.


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 XTek69

XTek69

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 10 posts

Posted 18 April 2005 - 02:49 AM

The other day on my xbox lan adapter, the light just stays solid orange on the back even when the cable is unplugged, now i cant transfer my games back and forth. thought it might be a prob with the lan adapter, so i un soldered it and replaced it with a working one off another board and still has the same prob, any help would be greatly appreciated.

#2 kjetilsn

kjetilsn

    X-S Young Member

  • Members
  • Pip
  • 37 posts
  • Location:Bergen - Norway
  • Xbox Version:v1.5

Posted 18 April 2005 - 08:07 AM

which component did you swap?
The magjack connector ore the isc1893af?

#3 XTek69

XTek69

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 10 posts

Posted 18 April 2005 - 04:03 PM

the jack connector.

#4 XTek69

XTek69

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 10 posts

Posted 18 April 2005 - 10:29 PM

where is this isc1893af? Could that be the problem

#5 kjetilsn

kjetilsn

    X-S Young Member

  • Members
  • Pip
  • 37 posts
  • Location:Bergen - Norway
  • Xbox Version:v1.5

Posted 19 April 2005 - 08:48 AM

Yes it is the ic for sure!

look here

http://forums.xbox-s...howtopic=362979



#6 XTek69

XTek69

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 10 posts

Posted 19 April 2005 - 07:52 PM

Yep, thats it!! Thanx guys!




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users