Jump to content


Photo

I Think My Xbox Is Screwed...please Help


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 ThcLoserKid

ThcLoserKid

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 4 posts

Posted 21 April 2005 - 12:37 AM

Phew, ok so i have an x2.6 on a v1.6 xbox and ive installed it and everything. But i was getting orange and green flashes so i tried to resoder it. but the tip of my soldering gun broke off and it kept taking my soder when i was trying to put it on my chip. On one of my lpc rebuilds i ended up making a burned spot on box chip. Well after i installed that. i tried booting it up and then it started actually fragging (green, red, green, red...etc.) so i figured maybe it was a d0 or something. So i unsoldered the d0 and unhooked my chip and tried to boot it normally. Now its green, orange, shutdown, green orange, shutdown, then finally green, red green, red...is there anything i can do? Thanks in advanced

#2 caster420

caster420

    X-S Hacker

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,527 posts
  • Location:Nugget Land
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 21 April 2005 - 02:37 AM

Orange and green flashing is due to a missing av pack. Red and green flashing when the chip is disabled or removed is usually due to a bridge or solder splash around the d0 point. Double check that you there is no solder left on the board. Are you sure you didnt burn any traces or resistors off when you installed/removed?

Caster.

Edited by caster420, 21 April 2005 - 02:38 AM.


#3 ThcLoserKid

ThcLoserKid

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 4 posts

Posted 21 April 2005 - 12:55 PM

Sorry if this is a dumb question but what do you mean by missing av pack? you mean my audio/video cable?

#4 Jtech|I

Jtech|I

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,645 posts
  • Location:Miami, FL
  • Xbox Version:v1.4
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 21 April 2005 - 12:58 PM

Yea, that it's not plugged in...

#5 ThcLoserKid

ThcLoserKid

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 4 posts

Posted 21 April 2005 - 01:12 PM

Okay...well its plugged in....why would i try to boot without it plugged in?

#6 ThcLoserKid

ThcLoserKid

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 4 posts

Posted 21 April 2005 - 01:15 PM

I've got to goto work but after work ill post some pics of what i did to my xbox. It's not pretty heh...but hopefully you can tell me if its fucked or not from that.

#7 Jtech|I

Jtech|I

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,645 posts
  • Location:Miami, FL
  • Xbox Version:v1.4
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 21 April 2005 - 01:44 PM

Looking forward to it... tongue.gif




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users