Jump to content


Photo

X2 Config Maker V2.2 [pc] V2.0 [mac]


  • Please log in to reply
14 replies to this topic

#1 Klutsh

Klutsh

    X-S X-perience

  • Members
  • PipPip
  • 309 posts
  • Location:Scunthorpe, UK
  • Xbox Version:v1.2
  • 360 version:v3.0 (falcon)

Posted 25 April 2005 - 11:32 PM

Due to server stress I have had to remove the live online version of x2 Config Maker.

However, there is still a PC & MAC version available.

[PC v2.2]
X3 Colour Pre-sets.
Fan Speed in 10% increments (10% - 100%)
Save config to hdd.
Upload config direct to xbox.
100% standalone, no internet connection required.

[MAC v2.0]
X3 Colour Pre-sets.
Save config to hdd.
Requires a connection to the internet.

http://www.x-projects.org/x2Config/

** Any MAC flash Developers with a Flash to hqx compiler please PM me **
** I'm looking for a Developers who can write an applescript FTP uploader **
** and a File Save script - or you have mProjector for MAC **

#2 Ranger72

Ranger72

    MOD GOD

  • Head Moderators
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 7,805 posts
  • Gender:Male
  • Location:Cumberland MD.
  • Xbox Version:v1.6
  • 360 version:v4.0 (jasper)

Posted 26 April 2005 - 02:14 AM

Works great. Only one problem. No matter what led color I choose its always off.

#3 Klutsh

Klutsh

    X-S X-perience

  • Members
  • PipPip
  • 309 posts
  • Location:Scunthorpe, UK
  • Xbox Version:v1.2
  • 360 version:v3.0 (falcon)

Posted 26 April 2005 - 02:26 AM

Thats a know bug with x2 5029

#4 trackfive

trackfive

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 248 posts
  • Xbox Version:v1.6b
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 26 April 2005 - 02:27 AM

In the dashname section...can i specify an xbe file not on the root of one of the partitions? I have my Xbox Media Center in a folder called "XBMC" on the root of the G partition, and I'd like to keep it that way. Just wondering if I can format the "dash1name = " to "dash1name = XBMC/default.xbe" for instance...

Does anyone know?

#5 Klutsh

Klutsh

    X-S X-perience

  • Members
  • PipPip
  • 309 posts
  • Location:Scunthorpe, UK
  • Xbox Version:v1.2
  • 360 version:v3.0 (falcon)

Posted 26 April 2005 - 07:56 AM

if it fit's in the text box you can try it, people have had varying success,

it would be xbmc\default

you could also use a program called 'MultiLaunch'

You would boot to this and it will then boot direct to your dash, even it it was in a folder such as 'e:\applications\mediaplayers\xbmc\default.xbe'

#6 unknownuser

unknownuser

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 78 posts
  • Xbox Version:v1.1
  • 360 version:none

Posted 26 April 2005 - 08:28 AM

is there also a fan bug cause my fan doesn't seam to spin up untill ava loads and turns way down after i launch a game/app
dry.gif

#7 Klutsh

Klutsh

    X-S X-perience

  • Members
  • PipPip
  • 309 posts
  • Location:Scunthorpe, UK
  • Xbox Version:v1.2
  • 360 version:v3.0 (falcon)

Posted 29 April 2005 - 04:24 PM

X2 Config Maker v2.5[PC] for 'x2 5030 BETA'

What's new/fixed:
* x2 5030 boot options
* New easier lighter GUI

Features:
* Fan Speed in 10% increments (10% - 100%).
* Save config to hdd.
* 'X' Screen Preview
* 100% standalone, no internet connection required.

TODO:
* Upload config direct to xbox.
* Convert to Online verison.
* X3 Colour Pre-sets.
* Preview Flubber screen.
* Read x2config file.
* Convert all features to MAC.

Links in my signature

#8 Dolfhin

Dolfhin

    X-S Expert

  • Members
  • PipPipPip
  • 647 posts
  • Location:The Netherlands
  • Xbox Version:v1.3

Posted 29 April 2005 - 05:15 PM

QUOTE(Klutsh @ Apr 29 2005, 03:30 PM)
X2 Config Maker v2.5[PC] for 'x2 5030 BETA'

What's new/fixed:
* x2 5030 boot options
* New easier lighter GUI

Features:
* Fan Speed in 10% increments (10% - 100%).
* Save config to hdd.
* 'X' Screen Preview
* 100% standalone, no internet connection required.

TODO:
* Upload config direct to xbox.
* Convert to Online verison.
* X3 Colour Pre-sets.
* Preview Flubber screen.
* Read x2config file.
* Convert all features to MAC.

Links in my signature

View Post



That was extremly quick ohmy.gif

I bookmarked it, i'm sure it will come in handy when I have to edit someting.

#9 stezo2k

stezo2k

    X-S X-perience

  • Members
  • PipPip
  • 378 posts
  • Xbox Version:v1.5
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 29 April 2005 - 08:07 PM

Doesn't work for me, I saved the config and put it on my xbox, restarted and noticed that my evox dash won't load at all and the xbox crashes, saved the config without changing any settings with this app and the config still crashes the xbox

no idea why

Xbox 1.5 PAL
Xbit w/ lastest stable Xecuter

#10 Klutsh

Klutsh

    X-S X-perience

  • Members
  • PipPip
  • 309 posts
  • Location:Scunthorpe, UK
  • Xbox Version:v1.2
  • 360 version:v3.0 (falcon)

Posted 29 April 2005 - 11:28 PM

When you say 'crashes' what do you mean, do you get an error number?

Also you could you try using a FTP client, I've had problems with FlashFXP uploading and corrupting the ini file, but If I use FileZilla it does not get corrupted.

A corrupted ini file is normally indicated by an error 13 before the Flubber Animation.

Also 2.5[PC] and 2.4[MAC, LIVE] are for x2 5030 only.

Edited by Klutsh, 29 April 2005 - 11:42 PM.


#11 stezo2k

stezo2k

    X-S X-perience

  • Members
  • PipPip
  • 378 posts
  • Xbox Version:v1.5
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 30 April 2005 - 12:21 AM

QUOTE(Klutsh @ Apr 29 2005, 10:34 PM)
When you say 'crashes' what do you mean, do you get an error number?

Also you could you try using a FTP client, I've had problems with FlashFXP uploading and corrupting the ini file, but If I use FileZilla it does not get corrupted.

A corrupted ini file is normally indicated by an error 13 before the Flubber Animation.

Also 2.5[PC] and 2.4[MAC, LIVE] are for x2 5030 only.

View Post



that explains it then, thanks smile.gif will have to update my bios then in that case, was going to wait for the next public release, but what the heck

#12 fakefox

fakefox

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 5 posts
  • Location:Trondheim, Norway
  • Xbox Version:v1.4

Posted 07 June 2005 - 07:20 PM

How do I Preview Flubber Screen in x2 Config Maker v5035-0.2 [PC]? I can only see a preview of the X screen...

#13 gonkle

gonkle

    X-S X-perience

  • Members
  • PipPip
  • 401 posts

Posted 07 June 2005 - 07:23 PM

is there a way to remove the message at bootup that says it checks for the x2 live config?

#14 Klutsh

Klutsh

    X-S X-perience

  • Members
  • PipPip
  • 309 posts
  • Location:Scunthorpe, UK
  • Xbox Version:v1.2
  • 360 version:v3.0 (falcon)

Posted 07 June 2005 - 10:02 PM

QUOTE(fakefox @ Jun 7 2005, 07:31 PM)
How do I Preview Flubber Screen in x2 Config Maker v5035-0.2 [PC]? I can only see a preview of the X screen...

View Post



If you read the NFO or any news post you would have seen
'ToDo:
* Preview Flubber screen.'


gonkle:No, and this has been discussed on the Xecuter forums.
Every option that can be changed is included in X2CM.

That screen is there to allow the HDD to spin-up so the bios can read and process the x2config.ini.

As Team Xecuter have said, if you dont like it use another bios, or get an X3

#15 stevey5036

stevey5036

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 299 posts
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v5.0 (360S - trinity)

Posted 09 June 2005 - 12:32 PM

i dont see it in the NFO so im gonna ask

is the led color "chooser" still not working? it previews correctly, but I cant get the right order to work correctly when i boot up.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users