Jump to content


Photo

Is There Any Way To Ftp The Slayer .iso?


  • Please log in to reply
9 replies to this topic

#1 djdeacon

djdeacon

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 119 posts

Posted 03 May 2005 - 06:43 PM

i have two dvd drives and neither of them will read the slayer disc. i dont have any other media with me, is there any way to ftp it?


Edited by djdeacon, 03 May 2005 - 06:48 PM.


#2 Winchy

Winchy

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,410 posts
  • Location:Newquay, UK
  • Xbox Version:v1.5
  • 360 version:unknown

Posted 03 May 2005 - 06:45 PM

What exactly are you trying to do with the Slayer's disc?

I don't see why you couldn't but wait for more replies incase there's a problem with using Slayer's off the HDD.

#3 djdeacon

djdeacon

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 119 posts

Posted 03 May 2005 - 06:51 PM

i am trying to put evox on it for the first time. i have flashed the bios to 4973 but it wont read the slayer auto install.

#4 Xtrem

Xtrem

    The Next Level

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4,670 posts
  • Location:My Place In Montreal
  • Xbox Version:unk
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 03 May 2005 - 06:52 PM

What Media Type Are You Using

#5 djdeacon

djdeacon

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 119 posts

Posted 03 May 2005 - 06:53 PM

verbatim cd-rw. phillips dvd drive.

#6 Xtrem

Xtrem

    The Next Level

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4,670 posts
  • Location:My Place In Montreal
  • Xbox Version:unk
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 03 May 2005 - 07:01 PM

Simple Trick If You Didn't Try It Yet : Big Dummy File Around 250mb And Slow Burn 2x Or Max 4x And During The Burning Process Leave The Pc Alone.

#7 lordvader129

lordvader129

    He Who Posts Alot...

  • Head Moderators
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 17,751 posts
  • Gender:Male
  • Location:Chicago, USA
  • Xbox Version:v1.1
  • 360 version:v5.0 (360S - trinity)

Posted 03 May 2005 - 07:10 PM

QUOTE(djdeacon @ May 3 2005, 10:57 AM)
i am trying to put evox on it for the first time. i have flashed the bios to 4973 but it wont read the slayer auto install.

View Post


ok, im gonna test my psychic abilities...

...you have a 1.0...
...it has a thomson dvd-rom...
...when you looked for a bios you looked under 1.0 in xbins...

get x2 4983 from under "multiversion" use that bios instead, youll thank me in the morning

as for FTPing the ISO, if you can FTP theres no need for a boot disc in the first place, lol

you can try piggybacking a PC dvd-rom, keep the yellow cable plugged into your thomson and plug the IDE cable into the PC drive, youll have to use a Y-splitter to get power from the HD

#8 djdeacon

djdeacon

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 119 posts

Posted 03 May 2005 - 08:00 PM

nope.

1.1 with phillips, got the bios under 1.1

tongue.gif

Edited by djdeacon, 03 May 2005 - 08:02 PM.


#9 lordvader129

lordvader129

    He Who Posts Alot...

  • Head Moderators
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 17,751 posts
  • Gender:Male
  • Location:Chicago, USA
  • Xbox Version:v1.1
  • 360 version:v5.0 (360S - trinity)

Posted 03 May 2005 - 11:53 PM

QUOTE(djdeacon @ May 3 2005, 12:06 PM)
nope.

1.1 with phillips, got the bios under 1.1

tongue.gif

View Post


i guess im still going to my day job tomorrow morning, lol

#10 nj12nets

nj12nets

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,330 posts
  • Location:brooklyn all day!
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 04 May 2005 - 12:18 AM

y not use a multiversion one since t here the new ones.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users