Jump to content


Photo

Forza Trainer


  • Please log in to reply
16 replies to this topic

#1 BluGen2

BluGen2

    X-S Young Member

  • Members
  • Pip
  • 30 posts

Posted 05 May 2005 - 12:22 AM

Does anybody know where I can get a Trainer for Forza Motorsport?

#2 _InFeRnO_

_InFeRnO_

    X-S Genius

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 791 posts
  • Location:Champaign, Illinois US
  • Xbox Version:v1.3
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 05 May 2005 - 07:44 AM

I believe there is one in the usual places.

#3 Donnyku

Donnyku

    X-S Young Member

  • Members
  • Pip
  • 41 posts

Posted 07 May 2005 - 05:45 PM

there is one, but it's only PAL, not NTSC

#4 unrealskill

unrealskill

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 222 posts
  • Location:FL cape coral
  • Interests:xbox specs<br />200gb<br />4,000 roms<br />70 games on hd<br />
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 12 May 2005 - 05:40 AM

i have a ntsc xbox and i used the pal forza trainer works fine for me but not on other ntsc xboxs

#5 ThaCrip

ThaCrip

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,463 posts
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:unknown

Posted 13 May 2005 - 04:35 AM

just a side note: .... the pal version of forza motorsport that u can "find" ... is messed up ... it gives "dirty disk errors" (on a certain track) when playing back from the hard drive... after switching to NTSC version all is good wink.gif

#6 Jason Voorhees

Jason Voorhees

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 105 posts
  • Xbox Version:v1.6b
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 14 May 2005 - 04:11 AM

i have the PAL version. and, i didnt get any erros with it. ive beat the game.

#7 d00ds

d00ds

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 10 posts

Posted 26 May 2005 - 05:24 PM

i dont know how anyone can beat a racing game... it is like beating a basketball game... cant happen... on topic: Since the new update for forza i cant get the trainer to work. any confirmation on that. if so any update on that. biggrin.gif

#8 EricJD

EricJD

    X-S Senior Member

  • XS-BANNED
  • PipPip
  • 204 posts
  • Location:Right here
  • Interests:Computers, Xbox, Star Wars, Back to the Future
  • Xbox Version:v1.6

Posted 26 May 2005 - 10:02 PM

I can't find the Forza trainer... Where is it?

#9 d00ds

d00ds

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 10 posts

Posted 26 May 2005 - 10:21 PM

go to that website that has the trainers and it should be there... if u cant find the site pm me and ill sned u the link.

#10 djdoconthebox

djdoconthebox

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 100 posts
  • Location:UK
  • Xbox Version:none
  • 360 version:v5.0 (360S - trinity)

Posted 07 June 2005 - 04:13 PM

Forza trainer works like a dream on mine! running off the HDD with Evo X.

DJ


#11 Nunim

Nunim

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 120 posts

Posted 07 June 2005 - 05:11 PM

Yeah I have the Pal Version and have had no problems, with or without trainer.

#12 caprince

caprince

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 10 posts

Posted 08 June 2005 - 03:21 PM

I have done everything almost to my xbox. I have not gotten into trainers. What are trainers?

#13 djdoconthebox

djdoconthebox

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 100 posts
  • Location:UK
  • Xbox Version:none
  • 360 version:v5.0 (360S - trinity)

Posted 08 June 2005 - 03:40 PM

They are basically cheat codes for games that edit a part of the games memory (such as a part which contains information about ammo,health,speed & money etc...) a trainer normally allows you to have infinite or lots of money or health etc...

DJ


#14 caprince

caprince

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 10 posts

Posted 08 June 2005 - 04:21 PM

I have a bunch of trainers around here someplace. I should have the games that go with some of them. How do you "launch" one? Do you run the trainer and the trainer runs the game? I am using Evolution X. Do I need to get a trainer app?

#15 djdoconthebox

djdoconthebox

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 100 posts
  • Location:UK
  • Xbox Version:none
  • 360 version:v5.0 (360S - trinity)

Posted 15 June 2005 - 01:08 PM

caprince, you use Evo X to switch on the trainer you want to use, then you launch the game. I am aware however if you download a trainer which contains a default.xbe file its actually a trainer that launches itself before the game and then runs the gamefile afterwards. Depends if its an .ETM (Evolution X Trainer Extension) or not.

DJ





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users