Jump to content


Photo

Wtf


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 Cafo_Maxi

Cafo_Maxi

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 69 posts

Posted 16 May 2005 - 09:04 PM

alright so my xbox was flashed improperly over all 4 banks for about 3 weeks i finally got an xbox to hot swap it with, i had the second xbox for about 3 weeks without any problems, the guy finally comes to pick it up yesterday and today it breaks, all i did was turn it off and turn it on. i have no idea whats wrong with it, i have the x2 5023 bios running on the x2.2 pro chip and it loads the X2 config live and then doesnt load any of the config its supposed to load up with a blue flubber then a blue x but it loads up with the stock green but does nothing after the X it doesnt load the Xecuter rox my box or anything.

#2 Cafo_Maxi

Cafo_Maxi

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 69 posts

Posted 17 May 2005 - 01:09 AM

*BUMP*

#3 softmodking11

softmodking11

    X-S Young Member

  • Members
  • Pip
  • 34 posts

Posted 17 May 2005 - 01:20 AM

dude go read the tutorial on how to make a noob post in ur subject u don't even describe your problem that's proably why you not getting any replies

#4 Cafo_Maxi

Cafo_Maxi

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 69 posts

Posted 17 May 2005 - 01:44 AM

umm im pretty sure i have described my problem.... i dont get past the green x? what more can i say, my problem is my xbox isnt working

#5 softmodking11

softmodking11

    X-S Young Member

  • Members
  • Pip
  • 34 posts

Posted 17 May 2005 - 01:48 AM

u described it in the actual post but u just wrote wtf in the subject line

#6 Cafo_Maxi

Cafo_Maxi

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 69 posts

Posted 17 May 2005 - 01:53 AM

oooo alright i see what you mean, thats never been a problem before lol oh well too late now, i dont wanna double post

#7 softmodking11

softmodking11

    X-S Young Member

  • Members
  • Pip
  • 34 posts

Posted 17 May 2005 - 02:12 AM

lol it's ok everyone did it once




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users