Jump to content


Photo

Burning Problem With Xiso


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 shanafan

shanafan

    He Who Posts Alot...

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 11,527 posts
  • Location:Michigan, USA
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 26 March 2003 - 10:24 PM

Before xISO 1.15 (which I really like as a program), I burned CDRWs fine with it. But now, with 1.15, when I try to burn, it gives me an error in Spanish "No se escribio los parametros de escritura". I tried using different media and doing full, complete CDRW erases, but I still get the error.

I download the ASPI layer file of their website, but it didn't fix the problem. I wish I could get this program to displays errors in English, but it won't do it.

Experienced anything similar? All the ISOs I created that I wanted to burn, were all built with xISO.

BTW, I want to continue to use xISO, so I don't need to hear about using another problem or whatever. Thanks

#2 Yursoft

Yursoft

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 22 posts

Posted 26 March 2003 - 10:56 PM

Hi, this message its because some burners dont work properly with my program.
I hope I will releases a new version with this error fixed.

Sorry by this prob.
You can use Nero, Cdrwin or Padus Discjuggler if you want burn the ISOS.

Cheers
Yursoft

#3 shanafan

shanafan

    He Who Posts Alot...

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 11,527 posts
  • Location:Michigan, USA
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 26 March 2003 - 10:58 PM

Well my CDRW burner worked fine with 1.0.5, but I guess the upgraded version doesn't work then like you said




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users