Jump to content


Photo

Uxe And Ms Dash


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 xplayer6632

xplayer6632

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 246 posts

Posted 06 June 2005 - 04:07 AM

i just installed uxe complete on my 1.6 xbox now when i installed ltools with evo x it had a option to go to ms dash ,the evo x that comes with uxe doesent have one so instead i just put the evo.ini that came with ltools in my (root) dashbord folder now it has the option to go to ms dash but when i select it, it dont do nothing how can i fix this


thank in advance beerchug.gif biggrin.gif

Edited by xplayer6632, 06 June 2005 - 04:08 AM.


#2 xplayer6632

xplayer6632

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 246 posts

Posted 06 June 2005 - 04:13 AM

and if this helps i have my original c folder backed up

#3 xplayer6632

xplayer6632

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 246 posts

Posted 06 June 2005 - 05:23 AM

Anybody thier ????? tongue.gif

#4 cmiz

cmiz

    X-S Hacker

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,149 posts
  • Xbox Version:v1.0

Posted 06 June 2005 - 05:39 AM

was it the newest version of UXE complete? i hope so. (if you had to copy a folder to the E drive, then it's the newest version and you're all set. if not, check out XGUIDES for more info.)

first of all, go back in and replace the evox.ini file with the original one from UXE complete. the Ltools one (yes, it's an L) isn't going to help you any.

next, go into apps and run the shadowc maker app. now, delete everything on your C drive and replace it with the backup (you made the backup before modding right? if not you'll need to get ahold of a stock C from slayer's).

i'm not sure if UXE complete has a link to open the msdash....but if not, open the evox.ini file with notepad, look at the menu. it's pretty easy to figure out....just add in a new item and make it link to "C:\xboxdash.xbe"

there ya go.

Edited by cmiz, 06 June 2005 - 05:40 AM.


#5 xplayer6632

xplayer6632

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 246 posts

Posted 06 June 2005 - 01:38 PM

Thanks cmiz got it working biggrin.gif thanks again




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users