Jump to content


Photo

Xbmp As Dash


  • Please log in to reply
9 replies to this topic

#1 razorrifh

razorrifh

    X-S Expert

  • Members
  • PipPipPip
  • 596 posts
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 29 March 2003 - 01:50 AM

hey, im using xbmp 2.3, and it works perfectly. if i rename it to evoxdash.xbe (what my xecuter 4794 bios boots to) my box shows the blue X logo, and the xecuter logo, but it stays there. anyone know why? i can post my ini's and stuff if needed.

#2 Ben999_

Ben999_

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,919 posts
  • Location:Lebanon, PA, USA
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:unknown

Posted 29 March 2003 - 03:10 AM

did you use the .cut file? also did you get an error message?

#3 Ben999_

Ben999_

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,919 posts
  • Location:Lebanon, PA, USA
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:unknown

Posted 29 March 2003 - 03:14 AM

oh, and did you even copy all of the other files in the xbox media player folder to the root of your boot drive? I think if you use the .cut file you don't need to though

#4 mingwingming

mingwingming

    X-S X-perience

  • Members
  • PipPip
  • 337 posts
  • Location:U.K Kent
  • Interests:creating dance and ambient music in me mini studio,chillin out on the xboxs with friends and beer !!
  • Xbox Version:v1.3
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 29 March 2003 - 12:55 PM

Had the same thing happen to me, do make sure that your cinfig.xml "Home" tag is set to look at your XBMP directory . And make sure that the .cut file on your C partition isis also pointing to the correct folder/partition.

goodluck
mingwing

#5 razorrifh

razorrifh

    X-S Expert

  • Members
  • PipPipPip
  • 596 posts
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 30 March 2003 - 03:03 PM

i dont have a cut file, (i think its the xbmp shortcut file, like .lnk is for windows...) i just copied my whole c:appsxbmp2 folder to my c: drive. i'll check the config.xml and such now

#6 john316

john316

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 142 posts
  • Location:Aigburth, Liverpool, UK
  • Xbox Version:unk

Posted 30 March 2003 - 03:31 PM

Tried a newer CVS build?

#7 razorrifh

razorrifh

    X-S Expert

  • Members
  • PipPipPip
  • 596 posts
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 31 March 2003 - 04:23 AM

no, but it shouldnt matter if it works for someone else. we all have the same hardware setup, heh. can someone post a config.xml that works as a dash?

#8 mingwingming

mingwingming

    X-S X-perience

  • Members
  • PipPip
  • 337 posts
  • Location:U.K Kent
  • Interests:creating dance and ambient music in me mini studio,chillin out on the xboxs with friends and beer !!
  • Xbox Version:v1.3
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 31 March 2003 - 11:37 AM

I have posted a working config in the last day or so, think the post was called XBMP Freezes, seemed to help Reaven.. Hopefully it will help you.
The only files you need for XBMP as a dash on your C Partition are the XBMP.xbe file (renamed to evoxdash.xbe or your First boot name) and the .cut file which will redirect XBMP to find your XBMP folder on the F or E partition.

goodluck
mingwingming

#9 no.7

no.7

    X-S X-perience

  • Members
  • PipPip
  • 343 posts

Posted 31 March 2003 - 02:34 PM

ive just set up xbmp as dash.

im my case i renamed evoxdash ---> evoxdash.old.xbe
The put xbmp `s default.xbe in c: and named it evoxdash.xbe
i also put "XBOX Media Player.cut" file in c:

it looks like this:

<shortcut>
<path>Harddisk0\Partition6\apps\xbplayer\xbplayer.xbe</path>
</shortcut>

then i did a change in xbmp´s config.xml, pointing to the evoxdash.old.xbe:

<dashboard>evoxdash.old.xbe</dashboard>
<shutdowntime>0</shutdowntime>
<sensitivity>0.2</sensitivity>
<xnsbuffer>8192</xnsbuffer>


At last i also changed a line in evox.ini to:

Item "Xbox Media Player - MP3 and DivX","c:evoxdash.xbe"


That should get you started.

Edited by no.7, 31 March 2003 - 02:38 PM.


#10 razorrifh

razorrifh

    X-S Expert

  • Members
  • PipPipPip
  • 596 posts
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 31 March 2003 - 03:32 PM

the only thing i havent tried is a cut file, but i shouldnt need it cuz i have all the folders extracted to the root dir. i'll try it when i get home from school




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users