Jump to content


Photo

Not Loading


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 breeBop

breeBop

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 18 posts

Posted 08 June 2005 - 06:56 AM

I need help, I have a 1.6, modded with Xenium, evo dashboard....emulators etc.
Everything has been working great, except when i try to play a xbox game, a legit game i bought, the game freezes in the loading screen. This doesnt happen with every game but with most of them. any help would be greatly appreciated.

#2 cmiz

cmiz

    X-S Hacker

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,149 posts
  • Xbox Version:v1.0

Posted 08 June 2005 - 07:06 AM

turn TSR and IGR to off in evox dash, also try clearing X,Y and Z drives and delete E:\cache folder. set the xbox's clock too.

#3 breeBop

breeBop

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 18 posts

Posted 08 June 2005 - 07:20 AM

thanks, it worked, but will this happen again. . . ie do I have to make sure the x y and z folders and e:/cache is empty?

#4 MistaWopa

MistaWopa

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 15 posts

Posted 08 June 2005 - 07:29 AM

what game was it?

#5 breeBop

breeBop

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 18 posts

Posted 08 June 2005 - 07:50 AM

several games halo 2, nba street, kingdom under fire, they work now though after what cmiz said

#6 cmiz

cmiz

    X-S Hacker

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,149 posts
  • Xbox Version:v1.0

Posted 08 June 2005 - 08:01 AM

you shouldn't have to clear them again....but if games do start acting up, it's not a bad place to start.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users