Jump to content


Photo

Autoaim


  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1 SickJoda

SickJoda

    X-S Expert

  • XS-BANNED
  • PipPipPip
  • 520 posts
  • Location:Regina, Sask!
  • Interests:THE PIT SKIN<br />ModInside Jewel (blue LED)<br />Xecuter 2<br />80 HDD<br />Pink eject botton<br />Blue/ Pink Ports
  • Xbox Version:v1.6
  • 360 version:none

Posted 13 June 2005 - 12:11 AM

Hey i was wondering, how you get auto aim on Rainbow Six 3: Black arrow, i searched "autoaim" in the find part of Hex, and i changed it too "9.99" or "9.999" i cant remeber, and i changed a few other things. can you please tell me what to search and what to change and put in please!



Also, what i search and change to make my walk speed faster/ Slower?

Edited by SickJoda, 13 June 2005 - 12:15 AM.


#2 Infinite_Matrix

Infinite_Matrix

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 248 posts
  • Location:Milwaukee, Wisconsin
  • Interests:Modding the XBOX!!!!<br /><br />The Lite-Step OS<br />Making win32 programs<br />Helping others with xbox problems
  • Xbox Version:v1.4
  • 360 version:none

Posted 13 June 2005 - 10:20 AM

HSDEMONZ made a post in the pinned shit about how to edit them and he alreqady had things disassembled that you just need to copy+paste on there

#3 SickJoda

SickJoda

    X-S Expert

  • XS-BANNED
  • PipPipPip
  • 520 posts
  • Location:Regina, Sask!
  • Interests:THE PIT SKIN<br />ModInside Jewel (blue LED)<br />Xecuter 2<br />80 HDD<br />Pink eject botton<br />Blue/ Pink Ports
  • Xbox Version:v1.6
  • 360 version:none

Posted 13 June 2005 - 01:27 PM

thats for RS3

im looking for RS3: BA

#4 SickJoda

SickJoda

    X-S Expert

  • XS-BANNED
  • PipPipPip
  • 520 posts
  • Location:Regina, Sask!
  • Interests:THE PIT SKIN<br />ModInside Jewel (blue LED)<br />Xecuter 2<br />80 HDD<br />Pink eject botton<br />Blue/ Pink Ports
  • Xbox Version:v1.6
  • 360 version:none

Posted 14 June 2005 - 04:21 AM

HELP PLEASE!!!!

#5 th3flawl3ss1

th3flawl3ss1

    X-S Young Member

  • XS-BANNED
  • Pip
  • 58 posts
  • Interests:Xbox
  • Xbox Version:v1.6
  • 360 version:unknown

Posted 14 June 2005 - 08:02 AM

its the same thing for both games, all you gotta do is look at what he changed and do it to yours

#6 SickJoda

SickJoda

    X-S Expert

  • XS-BANNED
  • PipPipPip
  • 520 posts
  • Location:Regina, Sask!
  • Interests:THE PIT SKIN<br />ModInside Jewel (blue LED)<br />Xecuter 2<br />80 HDD<br />Pink eject botton<br />Blue/ Pink Ports
  • Xbox Version:v1.6
  • 360 version:none

Posted 14 June 2005 - 02:57 PM

i did and it did nothing

#7 xbill

xbill

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 246 posts

Posted 15 June 2005 - 06:20 PM

SickJoda, I sent you this in your PM, but for everyone's benefit here's a little info:

Auto-aim is basically already on by default. Any target inside the red circle in your targetting reticle will take a head shot.
You can increase the radius of the red auto-aim circle, but I don't think it works like Halo where your aim is "pushed" to center exactly on your target. I could be wrong - anyone who knows how to do this, please chime in.

You've noticed that the red circle shrinks when you move, right?
The idea is that your aim is less accurate when you are moving.

You can increase the auto-aim radius with these variables in the R6GAMESETTINGS.ini file:

m_fRetStationaryAccuracyModifier=2.0f; <--bigger radius when standing still
m_fRetWalkingAccuracyModifier=1.0f; ...when walking
m_fRetWalkingFastAccuracyModifier=1.0f; ...when walking fast
m_fRetDuckAccuracyBonus=1.10f; <--bigger still, when crouched (duck)

Bigger numbers mean bigger radius.
Probably not a good idea to go much beyond 3 max., but you can experiment.

Always make a backup of you original file, before changing anything.
Also, it helps if you copy the line you are going to change and comment out the original, like this:

;m_fRetStationaryAccuracyModifier=1.0f; <--original setting "commented out" with the semi-colon ( ; )
m_fRetStationaryAccuracyModifier=2.0f; <--new setting (active)




#8 xbill

xbill

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 246 posts

Posted 15 June 2005 - 06:29 PM

You can also change the "damping" effect. When you are rotating your sight and you pass over a target, your rotation will automatically be slowed down (dampened) for you.

Experiment with:
m_fAimDamping=0.65; <-- This is a multiplier on your rotation speed, so a smaller number should be better (quicker dampening)

and

; Increasing this number will make the transition between full speed and minimum speed faster.
m_fAimDampingMinZone=0.300;

The comment above for m_fAimDampingMinZone says it all.








0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users