Jump to content


Photo

Need Help! I Think My Chip Has Gone Down!


  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1 norulezapply

norulezapply

    X-S Young Member

  • Members
  • Pip
  • 32 posts

Posted 14 June 2005 - 10:01 PM

Hi
I was playing san andreas as you do with my xenium chip on so then i turn it off and on again to put another game in
Suddenly all is dark on the screen
And the status light is red on the modchip
I pressed for the xenium os
All I got was flashing red, orange AND green???
So I turn it off and on again with the bottom power button
And the status light is red on the modchip
Then it starts power cycling

Any help PLEASE?
THANK YOU!
grr.gif

#2 appleguru

appleguru

    an Apple a Day...

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,694 posts
  • Location:Colorado Springs, CO Boston, MA
  • Xbox Version:v1.6
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 15 June 2005 - 12:23 AM

What version xbox? Try flipping the recovery switch on the chip.

#3 norulezapply

norulezapply

    X-S Young Member

  • Members
  • Pip
  • 32 posts

Posted 15 June 2005 - 04:26 PM

um i have a v1.1 xbox
k thx ill try that in a minute or 2
the d0 wire just fell off sad.gif mad.gif

#4 norulezapply

norulezapply

    X-S Young Member

  • Members
  • Pip
  • 32 posts

Posted 15 June 2005 - 05:39 PM

ok i resoldered the wire and i get the same thing
tried flicking the recovery switch and started it, same thing
also i noticed the XBOX STATUS LIGHT flashes on and off green then at the last second goes orange (my xbox is plugged into my tv so it aint that)
then it turns off and on
does the same thing
off and on
and now the xbox status light is flashing on and off orange and the xenium light is always red
it stops powercycling too

any ideas?!?! huh.gif uhh.gif unsure.gif ohmy.gif mad.gif sad.gif

#5 sk8teboi

sk8teboi

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 69 posts
  • Location:Levis,Quebec,Canada
  • Xbox Version:none

Posted 15 June 2005 - 08:17 PM

QUOTE(norulezapply @ Jun 15 2005, 06:50 PM)
ok  i resoldered the wire and i get the same thing
tried flicking the recovery switch and started it, same thing
also i noticed the XBOX STATUS LIGHT flashes on and off green then at the last second goes orange (my xbox is plugged into my tv so it aint that)
then it turns off and on
does the same thing
off and on
and now the xbox status light is flashing on and off orange and the xenium light is always red
it stops powercycling too

any ideas?!?! huh.gif  uhh.gif  unsure.gif  ohmy.gif  mad.gif  sad.gif

View Post


sounds like a broken trace!! do to the d0 wire broken off! try looking for broken traces bottom and top! try u sing a multimeter and use a magnifying glass to look more carefully at the hole! let me know if i helped! oh yeha and is it solderless?

Edited by sk8teboi, 15 June 2005 - 08:18 PM.


#6 norulezapply

norulezapply

    X-S Young Member

  • Members
  • Pip
  • 32 posts

Posted 15 June 2005 - 09:27 PM

its not solderless and what do you mean trace?
test to see if the wire works?

when the wire aint connected it loads my tsop

#7 sk8teboi

sk8teboi

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 69 posts
  • Location:Levis,Quebec,Canada
  • Xbox Version:none

Posted 15 June 2005 - 10:00 PM

QUOTE(norulezapply @ Jun 15 2005, 10:38 PM)
its not solderless and what do you mean trace?
test to see if the wire works?

when the wire aint connected it loads my tsop

View Post


ok well its not a broken trace if it loads tsop but u should try to resolder the d0 wire! but clean a lot b4 doin it and tin ur wires also but u prob already know tht! and does ur xbox only wokr from time to time or always frags

#8 norulezapply

norulezapply

    X-S Young Member

  • Members
  • Pip
  • 32 posts

Posted 16 June 2005 - 10:31 AM

ok well ive just checked the voltages of the pins and theyre wrong so ima resolder and clean all of em sad.gif
hope this works!:)

Edited by norulezapply, 16 June 2005 - 10:31 AM.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users