Jump to content


Photo

Killed My Eeprom Quick Question


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 tactix101

tactix101

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 62 posts

Posted 22 June 2005 - 12:26 AM

As stated i was stupid enough to kill my eeprom due to a vodka and smoke induced button press grr.

lucky i made a backup phew smile.gif

well ive been reading and want to use the cromwell ude2 ldots ltools method to fix it.

ive got cromwell 2.4 booting all ok.

but im not sure exactly what filles i need i know i need the linux folder out of the ude2 expliot but what one.

i have ltools_v1.6.1_SC_PAL upto ltools_v1.7.5_SC_PAL and have tried burning the contents of the linux folder from ltools_v1.7.5_SC_PAL and booted it ok linux loads up untill it gives me and ip and stays there i can ftp into the box but cant telnet or ping it.

am i using the wrong ude files or is it just my network setup plz help what am i dion wrong .

oh i feel soo stupid



#2 tactix101

tactix101

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 62 posts

Posted 22 June 2005 - 01:06 AM

the link to where i got some of the info from
http://forums.xbox-scene.com/index.php?sho...\.6+eeprom

plz help lol





#3 tactix101

tactix101

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 62 posts

Posted 22 June 2005 - 03:51 AM

its ok i sorted it using a howto and files from

http://arisme.free.fr/Xbox/Reflash/


the only thing i had probs with was i had to put all the files in c:
because if i tried running it from anywhere else it would give me a Access is denied error.







0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users