Jump to content


Photo

Thc Lite Hdd Menu


  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1 XxXDarkwraitHXxX

XxXDarkwraitHXxX

    X-S Expert

  • Members
  • PipPipPip
  • 650 posts
  • Location:SoCal
  • Xbox Version:v1.6b
  • 360 version:v4.0 (jasper)

Posted 24 June 2005 - 10:17 PM

How would I make the hard drive menu look like this:

user posted image

I alos want to put in the old style game/app/emu/dash selector too. Kinda like the UIX commemorative build. How would I do this? Thanks!

#2 XxXDarkwraitHXxX

XxXDarkwraitHXxX

    X-S Expert

  • Members
  • PipPipPip
  • 650 posts
  • Location:SoCal
  • Xbox Version:v1.6b
  • 360 version:v4.0 (jasper)

Posted 04 July 2005 - 08:29 PM

BUMP!

#3 fixxxer575

fixxxer575

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 127 posts
  • Location:CA
  • Interests:Computers and eletronics

Posted 05 July 2005 - 10:50 PM

Get the commerative build of UIX.
It looks like that.

#4 Cartman117

Cartman117

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 204 posts
  • Xbox Version:unk

Posted 20 July 2005 - 08:08 PM

Where can i find the commemerative build?

#5 fixxxer575

fixxxer575

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 127 posts
  • Location:CA
  • Interests:Computers and eletronics

Posted 22 July 2005 - 10:32 PM

I gave you a PM.

#6 conners

conners

    X-S X-perience

  • Members
  • PipPip
  • 332 posts
  • Xbox Version:unk
  • 360 version:unknown

Posted 28 July 2005 - 12:11 PM

is there away to make the dashboard stock, i`ve got it and it shakes is there away to stop it.

#7 ShadowGuy

ShadowGuy

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 135 posts
  • Location:Texas
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v4.0 (jasper)

Posted 29 July 2005 - 01:18 AM

So theres no way of doing this other than using the commoratvive build? Can I get one of those PM's?

Edited by ShadowGuy, 29 July 2005 - 01:18 AM.


#8 gasclown

gasclown

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,128 posts
  • Location:Brisvegas
  • Xbox Version:v1.4
  • 360 version:unknown

Posted 29 July 2005 - 02:33 AM

conners, theres a stock setting in the dash config.

everyone else, theres a certain thread in dev forums thatl sort ya out wink.gif.

#9 midas

midas

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 271 posts
  • Location:Galveston, TX
  • Interests:boom.
  • Xbox Version:v1.4

Posted 30 July 2005 - 02:16 AM

QUOTE(conners @ Jul 28 2005, 01:22 PM)
is there away to make the dashboard stock, i`ve got it and it shakes is there away to stop it.

View Post



In default.xip/default.xap, search for/comment out:
CODE
theScreen.MotionStart();





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users