Jump to content


Photo

Help! Softmod Problem


  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1 wackme

wackme

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 2 posts

Posted 25 June 2005 - 12:30 AM

Here is the problem after softmodding with 007 :

1. Unleash X Dashboard comes up, however I can't watch DVD's or play backups.
2. MS Dashboard doesn't work gives me error (on the left top corner it says 21).

Any answers to this problem? Could it be the DVD drive? Or do I have to do something about all this?

Thanks.



#2 misterhoangdai

misterhoangdai

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,145 posts
  • Xbox Version:unk

Posted 25 June 2005 - 06:37 AM

1. what kind of media are you using? do you have donglefree dvd player installed on your xbox?

2. how are you trying to access your MS dash? through unleashX or through a game you coldbooted?

#3 celinedrules

celinedrules

    X-S Hacker

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,430 posts
  • Xbox Version:v1.1
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 25 June 2005 - 06:50 AM

QUOTE(wackme @ Jun 24 2005, 04:41 PM)
Here is the problem after softmodding with 007 :

1. Unleash X Dashboard comes up, however I can't watch DVD's or play backups.
2. MS Dashboard doesn't work gives me error (on the left top corner it says 21).

Any answers to this problem? Could it be the DVD drive? Or do I have to do something about all this?

Thanks.

View Post

You need to patch the original dash.


#4 dumdasme

dumdasme

    X-S X-perience

  • Members
  • PipPip
  • 432 posts
  • Xbox Version:v1.6

Posted 25 June 2005 - 07:12 AM

What installer/method did you use to install your softmod?

#5 misterhoangdai

misterhoangdai

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,145 posts
  • Xbox Version:unk

Posted 25 June 2005 - 08:59 AM

QUOTE(celinedrules @ Jun 24 2005, 11:01 PM)
You need to patch the original dash.

View Post



shouldn't it autopatch for you? i've never had to patch the msdash myself before

#6 krayzie

krayzie

    X-S Elysian

  • Head Moderators
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 9,340 posts
  • Gender:Male
  • Xbox Version:unk
  • 360 version:unknown

Posted 25 June 2005 - 11:32 AM

QUOTE(misterhoangdai @ Jun 25 2005, 10:10 AM)
shouldn't it autopatch for you? i've never had to patch the msdash myself before

View Post




with a more advanced installer you won't have to patch anything. anyway not all people use an installer and not everybody use new stuff. Anyway these questions are some common that it easily can be sorted out by some searching.

#7 wackme

wackme

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 2 posts

Posted 25 June 2005 - 04:43 PM

Well I'm using the 007 exploit for Softmod Installer Deluxe 3.0. While I easily modded another Xbox system of mine using it and then booting up Auto Installer Deluxe 2.0 thereafter (which works), this current system I am working on while trying to get the softmod working doesn't even boot up AID 2.0.

I am confused to as what should be done? Should I change the exploit I use? Do I need to hotswap the system since I have tried every possible way to get it working?

Thanks.


#8 dumdasme

dumdasme

    X-S X-perience

  • Members
  • PipPip
  • 432 posts
  • Xbox Version:v1.6

Posted 26 June 2005 - 04:47 PM

1) your xbox dvd drive probably doesn't recognize your burned cd's.

2) You probably are missing some necessary msdash files or like mentioned above, the xbe needs to be patched. Sorry im not too familiar with SID's.

If you are having trouble you may want to think about using a different installer such as krayzie's or manually installing the softmod.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users