Jump to content


Photo

Halo2 With Modchip On


  • Please log in to reply
18 replies to this topic

#1 XSOLJA

XSOLJA

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 182 posts
  • Xbox Version:unk
  • 360 version:unknown

Posted 29 June 2005 - 11:07 AM

also if you run halo 2 with the mod chip on regardless if it is connected to live or not the game will ban the xbox before you even go live, and there will be other games out there that will do the same as new games are released.

is this for real?is there any way to stop it from happening ? if it is, does deleting it from your hd fix the problem or do you need to delete your save games also?
thanks for your time

#2 BirdofPrey

BirdofPrey

    X-S X-perience

  • Members
  • PipPip
  • 339 posts
  • Location:BC, Canada
  • Xbox Version:v1.1
  • 360 version:unknown

Posted 29 June 2005 - 12:27 PM

disable the xbox live auto detect feature in the ms dashboard so it wont connect automatically to xbl.

#3 wasting

wasting

    X-S Genius

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 864 posts
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 29 June 2005 - 01:39 PM

people really shouldnt be modding when they dont know simple things like this

#4 revengeismyfury

revengeismyfury

    X-S Expert

  • Members
  • PipPipPip
  • 627 posts
  • Location:Greensboro, NC
  • Interests:Halo 3 Live, Anime, XBMC.
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:unknown

Posted 29 June 2005 - 05:42 PM

Wasting how did that post help your such a noob instead of posting that idiotic remark help the guy out if you know how or get out of these forums you stupid noob!

Anyways I believe the game probaly does detect if you have a modchip on. Maybe deleting the cache files could solve that problem? I would recommend having the game on another hdd and dedicating live to an original 8 gb hdd to play it safe. Sooner or later the security will be updated again and everyone with a bigger hdd will get banned!

#5 br0w

br0w

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,141 posts
  • Location:my cactus garden
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 29 June 2005 - 08:48 PM

QUOTE(wasting @ Jun 29 2005, 02:50 PM)
people really shouldnt be modding when they dont know simple things like this

View Post



yes, but modding takes time to learn. if modding were only for people who knew right away what to do, would anybody be modding?

you've asked a question about modding once in your life. why cant he?

#6 Infamous_One

Infamous_One

    X-S Freak

  • XS-BANNED
  • PipPipPipPipPip
  • 1,646 posts
  • Xbox Version:v1.0

Posted 29 June 2005 - 09:11 PM

no leave it on , it will give you special powers. rolleyes.gif

#7 blingbling

blingbling

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 127 posts
  • Location:Perth WA
  • Xbox Version:v1.0

Posted 30 June 2005 - 02:52 AM

QUOTE(br0w @ Jun 29 2005, 09:59 PM)
yes, but modding takes time to learn. if modding were only for people who knew right away what to do, would anybody be modding?

you've asked a question about modding once in your life. why cant he?

View Post



Besides the fact there are about 300,000 tutorials stating how mod chips work of cause he can! Because I know I don't do any research, I just jump straight in! tongue.gif

#8 XSOLJA

XSOLJA

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 182 posts
  • Xbox Version:unk
  • 360 version:unknown

Posted 30 June 2005 - 05:52 AM

it is a legitimate question, does running halo 2 with your mod chip on alter the game in some way as to ban you next time you log onto xbl? all i was asking was if anyone knows how to stop it. if you dont know
QUOTE
wasting Posted Yesterday, 11:50 PM
  people really shouldnt be modding when they dont know simple things like this
keep your post to yourself and dont post this crap just to boost your post count!
thankyou to BirdofPrey , revengeismyfury , br0w and blingbling, for the INFORMATIVE posts
btw i had done a search on the topic but nothing really pin pointed the cause of people getting banned, just thought that someone might have known?

#9 esc1

esc1

    X-S Hacker

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,728 posts
  • Location:Northern KY
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 30 June 2005 - 06:04 AM

I wouldn't bark orders if you can't post in the right section yourself.

#10 XSOLJA

XSOLJA

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 182 posts
  • Xbox Version:unk
  • 360 version:unknown

Posted 30 June 2005 - 08:57 AM

i apologise

#11 pingrr

pingrr

    X-S Genius

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 786 posts
  • Location:Maryland
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 30 June 2005 - 03:30 PM

Nothing is special about halo 2. As long as you turn your chip off when you log onto live you won't have a problem.

What I do, just to be safe is to pull the ethernet cord out of my xbox anytime I turn my chip on.



#12 poogles

poogles

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 118 posts
  • Xbox Version:v1.1

Posted 30 June 2005 - 03:54 PM

QUOTE(pingrr @ Jun 30 2005, 04:41 PM)
Nothing is special about halo 2.  As long as you turn your chip off when you log onto live you won't have a problem.

What I do,  just to be safe is to pull the ethernet cord out of my xbox anytime I turn my chip on.

View Post




#13 overkillonlive

overkillonlive

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 11 posts

Posted 11 October 2005 - 12:06 AM

QUOTE(br0w @ Jun 29 2005, 09:59 PM)
yes, but modding takes time to learn. if modding were only for people who knew right away what to do, would anybody be modding?

you've asked a question about modding once in your life. why cant he?

View Post


ur right but can u help me by checking chips out and tell me how to install and which 2 buy $80or under

#14 Foe-hammer

Foe-hammer

    X-S Messiah

  • Moderator
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3,416 posts
  • Location:Wyoming
  • Interests:Hunting, fishing, body building, video games
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 14 October 2005 - 05:59 AM

rolleyes.gif

Any chip will do; xecuter 3 is the best imo.

If you do some research in the appropriate forum, you'll find all you need to know.

The best way to avoid accidently logging on to live, when your chip is on, is flash you're modchip with live disabling bios. That way if you accidently hit the tab to log on to live, it will stop the execution, and nothing will happen. Fool proof method.

Edited by Foe-hammer, 14 October 2005 - 06:05 AM.


#15 overkillonlive

overkillonlive

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 11 posts

Posted 20 October 2005 - 10:45 PM

ok but if i got one and say i wanted to take it online is there any way of doing this but still being able to play live customs?? huh.gif




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users