Jump to content


Photo

1.6 Boot Failure


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 pinkdeath

pinkdeath

    X-S Young Member

  • Members
  • Pip
  • 41 posts

Posted 06 July 2005 - 10:16 PM

Hey, on my 1.6 xbox. I am having problems booting. When I press the power button, the xbox turns on and off twice then turns on with no video blinking the power/eject LED red and green. I was thinking this could be a problem with the d0 and maybe the bios?.. Please help me, it would be much appreciated

#2 Code-Runner

Code-Runner

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,325 posts
  • Location:CANADA
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:none

Posted 06 July 2005 - 11:35 PM

That is a frag and what info do you have for us about your xbox?

Version being a 1.6 or 1.6b, is it modded and by what, solder or solderless, chip or soft? When did this start occuring, was it after modding or later?

#3 pinkdeath

pinkdeath

    X-S Young Member

  • Members
  • Pip
  • 41 posts

Posted 07 July 2005 - 12:08 AM

Ok..
Xbox - 1.6.. not 1.6b
Failed mod attemp - don't know the chip.. the person i got it from removed everything and didnt tell me


so yeah, I don't know much about what all they did.. is there a way for me to fix this?

#4 IAmCanadian

IAmCanadian

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,932 posts
  • Location:Edmonton, Alberta, Canada
  • Xbox Version:v1.6
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 07 July 2005 - 01:27 AM

check if theres traces pulled, solder splashes.. all that junk




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users