Jump to content


Photo

Problems With Uix Skins


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 narc7

narc7

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 138 posts
  • Xbox Version:v1.4
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 21 July 2005 - 03:16 AM

Ok, I followed the tutorial, edited default.xip to say background and my orbs changed but my background image does not. I have UIX installed in the E drive in an apps folder... not right along side the xboxdash, is this a problem?. Also, I have a pretty old version of the xbox dash. I didn't see those saves in my E drive someone said to erase to get skinning to work. Can anyone help??

#2 KyesaRRi

KyesaRRi

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,576 posts
  • Location:Australia
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 21 July 2005 - 03:41 AM

Which skin are you trying to display the background on?

Delete the savegame, you can do this VIA the memory Manager and deleting the UIX save. Or by going to e:\udata\fff0e [ I cant remember its exact name, lol ]

OR if you manage to find me on IRC i can give you a little help there.

UIX installed alongside the xbox dash is normal. Thats how i have mine installed

#3 narc7

narc7

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 138 posts
  • Xbox Version:v1.4
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 21 July 2005 - 04:11 AM

It does this on every skin. I erased the uix save and it did not help. Check your PMs.

#4 rixter110

rixter110

    X-S Senior Member

  • XS-BANNED
  • PipPip
  • 262 posts
  • Location:Texas
  • Interests:xbox duh
  • Xbox Version:v1.4

Posted 21 July 2005 - 04:48 PM

did you add your "picture.xbx" to your default.xip?




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users