Jump to content


Photo

Cant Boot San Andreas


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 slidellsimba2

slidellsimba2

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,150 posts
  • Location:N'awlins
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 23 July 2005 - 06:37 PM

i have a copy of san andreas and it will not boot at all. i have the original disk and a backup on my hdd and neither boot.... the disk will play on my unmodded box, but i cant seem to get it to work on my modded one. any advice?

#2 brienj

brienj

    X-S X-perience

  • Members
  • PipPip
  • 344 posts
  • Location:Louisville, Kentucky
  • Xbox Version:v1.0

Posted 24 July 2005 - 02:43 AM

Set the correct date and time in your MS dash. wink.gif

#3 CipherSniper

CipherSniper

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 2 posts

Posted 27 July 2005 - 09:01 PM

Also try removing the IN GAME RESET OPTION and also set video to AUTO

#4 darkblizzard

darkblizzard

    X-S Genius

  • XS-BANNED
  • PipPipPipPip
  • 837 posts
  • Location:Indy
  • Interests:GTA Series Modding, Specificly GTA: San Andreas.
  • Xbox Version:v1.6
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 27 July 2005 - 09:08 PM

I set mine to NTSC, it was on default

#5 Plaztik

Plaztik

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 8 posts

Posted 14 May 2007 - 01:12 AM

QUOTE(CipherSniper @ Jul 27 2005, 09:37 PM) View Post

Also try removing the IN GAME RESET OPTION and also set video to AUTO

muhaha.gif Words cannot describe my thanks to you!




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users