Jump to content


Photo

Error 21


  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1 AndrewNY88

AndrewNY88

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 7 posts
  • Location:New York
  • Interests:cars,bmx,modding
  • Xbox Version:v1.4

Posted 25 July 2005 - 05:21 PM

I recently softmodded my box and tried uninstalling it which i did but all my xbox does is go the service screen with the error 21. Cant i get a chip to fix this because i think my bios are messed up? If someone knows please tell me

#2 Much

Much

    X-S X-perience

  • Members
  • PipPip
  • 385 posts

Posted 25 July 2005 - 05:25 PM

It's your M$ dash board. Do you still have ANY way to FTP? cuase there are two ways get slayers and resotore to retail *found in my sig* or get a mod chip.

#3 AndrewNY88

AndrewNY88

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 7 posts
  • Location:New York
  • Interests:cars,bmx,modding
  • Xbox Version:v1.4

Posted 25 July 2005 - 06:04 PM

Nope i cant FTP into my xbox all i can do is play games and nothin else. Like you said a modchip would fix it wouldnt it because if it does i was gonna get the Xenium Ice modchip. Im still new to modding so im not sure wut to do.

#4 hondaboy

hondaboy

    X-S Young Member

  • XS-BANNED
  • Pip
  • 44 posts
  • Location:in my room.
  • Interests:cars,video games, electronics,modding.
  • Xbox Version:v1.3

Posted 25 July 2005 - 07:08 PM

ph34r.gif yes i have a similiar problem and i wanted to know what is a mod-chip gonna do to help me with the same problem because i dont want to waste money and not work.

#5 zz Muerte zz

zz Muerte zz

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 167 posts
  • Location:Camp Lejeune, NC
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:unknown

Posted 25 July 2005 - 08:00 PM

The way I have always fixed this is have the FRAG box boot up a game. Go into the games options so nothing will try to load on you. Start up a second xbox with the slayers disc. Hotswap the HDD and rebuild the FRAGing HDD.

#6 AndrewNY88

AndrewNY88

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 7 posts
  • Location:New York
  • Interests:cars,bmx,modding
  • Xbox Version:v1.4

Posted 25 July 2005 - 08:03 PM

Yea but a modchip can solve this prob cant it? Im not sure cuz as i said im still new at this so someone please tell me wut to do. thanks

#7 zz Muerte zz

zz Muerte zz

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 167 posts
  • Location:Camp Lejeune, NC
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:unknown

Posted 25 July 2005 - 08:08 PM

I know some chips have a main menu before they go into a bios then the dashboard. One in paticular I have seen is the SmartXX chip. I know for a fact it will let you FTP in. Not sure about any other mod chips.

#8 AndrewNY88

AndrewNY88

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 7 posts
  • Location:New York
  • Interests:cars,bmx,modding
  • Xbox Version:v1.4

Posted 25 July 2005 - 08:19 PM

Yea im not sure but i think the xenium Ice modchip has that ability ive been doin a lot of researching on that chip and everyone says its a very good 4th generation chip but im still doin research on but if anyone knos that this chip wont help me please tell me thanks

#9 hondaboy

hondaboy

    X-S Young Member

  • XS-BANNED
  • Pip
  • 44 posts
  • Location:in my room.
  • Interests:cars,video games, electronics,modding.
  • Xbox Version:v1.3

Posted 26 July 2005 - 02:11 AM

grr.gif yes i dont wanna waste money if its not gonna work. plase tell us if a modchip will helpl and what it will do.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users