Jump to content


Photo

Ftping To Xbox


  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1 <3 Grau

<3 Grau

    X-S Young Member

  • Members
  • Pip
  • 32 posts
  • Location:#xbins
  • Interests:Skinning- Pixel Art -Graphics -Drawing -Video Games -Chicks - Modding - Coding - Animation - #xbins?
  • Xbox Version:v1.6

Posted 28 July 2005 - 08:52 AM

Ok, i've been trying to FTP to the xbox for a while now, i change all my network settings so that they can connect to my xbox, open FlashFXP and click connect, then i type in all my information and click OK, It then says connecting and after 10 seconds it says connection failed -timed out, I've tried everything, different FTP Programs, different settings, if theres anyone who knows how to help or may have an idea, please post.
-Thanks.

Edited by <3 Grau, 28 July 2005 - 08:52 AM.


#2 chorizo1

chorizo1

    X-S Seraphic

  • Head Moderators
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 8,883 posts
  • Gender:Male
  • Location:TEXAS
  • Xbox Version:v1.4
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 28 July 2005 - 09:02 AM

http://www.chefelf.c.../networking.php

try this. also enable settings in Evox, check firewalls, if you have service pack 2 turn off that crappy firewall . make sure you use right cable for your situation. smile.gif

#3 <3 Grau

<3 Grau

    X-S Young Member

  • Members
  • Pip
  • 32 posts
  • Location:#xbins
  • Interests:Skinning- Pixel Art -Graphics -Drawing -Video Games -Chicks - Modding - Coding - Animation - #xbins?
  • Xbox Version:v1.6

Posted 28 July 2005 - 09:04 AM

Thanks, i'll check that out, but incase that don't work, what else can i try?

#4 ccy

ccy

    X-S Young Member

  • Members
  • Pip
  • 31 posts

Posted 28 July 2005 - 01:00 PM

try these settings:

pc info:
Dhcp Enabled. . . . . . . . . . . . . . : Yes
Autoconfiguration Enabled . . . . . : Yes
IP Address. . . . . . . . . . . .. . . . . : 192.168.2.100
Subnet Mask . . . . . . . . . . . . . . . : 255.255.255.0
Default Gateway . . . . . . . . . . . . : 192.168.2.1
DHCP Server . . . . . . . . . . . . . . . : 192.168.2.1
DNS Servers . . . . . . . . . . . . . . . : 192.168.2.1

Xbox:
settings/info

Type blank
ip: 176.91.4.0
Line status: 100/ Full Duplex
Ethernet MAC address 00:00:04:00:00:00
Setup Network: Yes
Use static IP: Yes
IP: 192.168.2.2
Subnetmask: 255.255.255.0
DefaultGateway: 192.168.2.1
DNS: blank
DNS: blank
Setup delay: 5

FTP:
Enable: YES
password: xbox


these settings are for router + pc + xbox

#5 <3 Grau

<3 Grau

    X-S Young Member

  • Members
  • Pip
  • 32 posts
  • Location:#xbins
  • Interests:Skinning- Pixel Art -Graphics -Drawing -Video Games -Chicks - Modding - Coding - Animation - #xbins?
  • Xbox Version:v1.6

Posted 28 July 2005 - 01:43 PM

Are they your settings and did they work for you.

#6 spinr34

spinr34

    X-S Genius

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 997 posts
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 28 July 2005 - 08:05 PM

main thing is to check firewalls on your computer. zone alarm, norton, windows built in firewall, they are all evil, get rid of all them. other than that, just make sure each computer has the same subnet mask and any IP will work, as long as they don't have the same IP that == bad. so set the pc to like 192.168.1.1 and the xbox to like 192.168.1.2 both with the subnet of 255.255.255.0 and you shouldn't have any problems. also make sure you are using a crossover cable and not a straight-thru.

#7 <3 Grau

<3 Grau

    X-S Young Member

  • Members
  • Pip
  • 32 posts
  • Location:#xbins
  • Interests:Skinning- Pixel Art -Graphics -Drawing -Video Games -Chicks - Modding - Coding - Animation - #xbins?
  • Xbox Version:v1.6

Posted 29 July 2005 - 09:32 AM

QUOTE(killerbootsman @ Jul 28 2005, 07:10 PM)
fuck ascii. Go play with your little doggy in your avatar

View Post



I'm a bit of a n00b so how do i know if i'm using or not using a crossover cable?

#8 JD117SXY

JD117SXY

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 13 posts
  • Xbox Version:v1.0

Posted 31 July 2005 - 12:51 AM

if ur using a crossover cable then get XBFTPhelper. it changes everyting for u and even opens up flashfxp and then changes everything back when u close flashfxp

#9 trada

trada

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 1 posts

Posted 31 July 2005 - 12:20 PM

I got myself a crossover cable yesterday and couldnt get it to work and found this site when looking for help and tried all the help on here and couldnt get it work.

But what was strange when trying to use Flashfxp it keep failing to connect even with everything right I then tried it after I had started DVD2XBox then tried to connect with Flashfxp and it connected right away and no problem since. Just hope this may help anyone else who may have the same problem.

Anyway thanks for all the help.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users