Jump to content


Photo

Intermittent Problems With Xbit Chip...


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 pug_ster

pug_ster

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 79 posts
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:unknown

Posted 01 August 2005 - 09:15 PM

Okay, just installed the xbit modchip about a few weeks ago and it worked like a charm. Once in a while when I turn on the xbox it would boot as if the modchip is disabled. Then I turned it off and turn it back on again, and it booted up with the modchip enabled.

Some other time, it would boot up where I see the green light blink 2 times, and it would frag without any display in the screen. Turn it off and on a few times and it would be fine.

Somehow what I got the consensus here is that this modchip sucks and I am thinking of just getting a cheap duox2 soldered instead. Oh I got an xbox 1.0 and I didn't solder the chip... Thanks.

Edited by pug_ster, 01 August 2005 - 09:26 PM.


#2 Silentscream__

Silentscream__

    X-S Hacker

  • Moderator
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,202 posts
  • Location:North London, UK.
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:unknown

Posted 01 August 2005 - 10:02 PM

Thats definately a loose connection at the d0 point. Just re-install, and screw the chip down tightly and hope it stays like that. A wider screw might help aswell.

If that doesnt work for you, a DuoX2 is about 14, and would cost you around 20 to get installed - probably worth it if the xbit just wont stay put.

#3 pug_ster

pug_ster

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 79 posts
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:unknown

Posted 03 August 2005 - 04:04 PM

The thing is that I also had a matrix solderless modchip and I never have any issues with that chip.

Thanks, I might have to resort to that. There's a local installer who is willing to install the duox2 chip for $35 with the chip. I might as well go for that...

Edited by pug_ster, 03 August 2005 - 04:07 PM.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users