Jump to content


Photo

Logo-x


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 Sphinx8821

Sphinx8821

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 135 posts

Posted 04 August 2005 - 01:12 AM

OK I downloaded the Logo-x GUI version, and tried patching my xboxdash.xbe, but it comes up with the error "logox.exe is missing" even though logox.exe is sat in the same folder, and according to the readme, is the correct version to work with the GUI. If I try and open logox.exe, in either the GUI or DOS version, the DOS box pops up for about 0.25 of a second, then disappears. Literally, if you blink, you miss it. What the hell is going on? I'd really like a custom boot logo.

#2 PacMansRancor

PacMansRancor

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 96 posts

Posted 04 August 2005 - 03:25 AM

Most DOS programs do that when you just double click the icon... try starting the command prompt then navigating to the folder the exe is in, then run it within the command prompt.

#3 KyesaRRi

KyesaRRi

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,576 posts
  • Location:Australia
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 04 August 2005 - 03:44 AM

You patch BIOS's i think, not a dashboard

So that would be the first problem

Just go to start -> run -> and type: CMD in the pop up box

Then navigate to the app and it will give you a list of potions that you can do

#4 Sphinx8821

Sphinx8821

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 135 posts

Posted 04 August 2005 - 05:02 AM

QUOTE(KyesaRRi @ Aug 4 2005, 04:55 AM)
You patch BIOS's i think, not a dashboard

So that would be the first problem

Just go to start -> run -> and type: CMD in the pop up box

Then navigate to the app and it will give you a list of potions that you can do

View Post



Potions, eh? I had no idea my computer was a wizard. Lol, just joking man I gotcha. Thanks for the help guys, i'll give it a shot tomorrow.

#5 KyesaRRi

KyesaRRi

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,576 posts
  • Location:Australia
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 04 August 2005 - 05:05 AM

My bad... Talking on the WoW forums / XBS forums =P

Heh potions...

I bet i told someone to use User.Interface.X as a addon for WoW, lol

Edited by KyesaRRi, 04 August 2005 - 05:07 AM.


#6 Sphinx8821

Sphinx8821

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 135 posts

Posted 04 August 2005 - 10:20 PM

OK well I got Logo-X working, and inserted my boot logo, but I obviously did it wrong because it gave me Error 13 (unspecified dashboard error). I replaced it with my original xboxdash.xbe and its works again. Anyone got a working .raw image I can use, with something cool in it? Or the xboxdash.xbe already patched with one?




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users