Jump to content


Photo

Frag And Blank Screen


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 jaredb03

jaredb03

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 118 posts

Posted 10 August 2005 - 06:22 AM

My xbox was working fine yesterday, and today i put it in a case and took it to a friends house and when i turned it on nothing came up on the screen, or sound. and i got a FRAG. I opened it up and looked and it didn't look like there was anything fried, or loose. any ideas on what it could be would be appriciated. Thanks, Jared

#2 br0w

br0w

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,141 posts
  • Location:my cactus garden
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 10 August 2005 - 06:23 AM

what version is your xbox. if its a 1.6, some 1.6's brake when being put into new cases.

#3 jaredb03

jaredb03

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 118 posts

Posted 10 August 2005 - 06:27 AM

it is a version 1.0, and i was putting it in a carrying case.

#4 br0w

br0w

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,141 posts
  • Location:my cactus garden
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 10 August 2005 - 06:29 AM

in that case, you should check your points. also, you might need to wiggle you chip. i know that every once in a while, after carrying it around town (summer is LAn fest), the chip gets kinda loose and frags.

(EDIT: is your chip soldered, or are you solderless?)

Edited by br0w, 10 August 2005 - 06:30 AM.


#5 jaredb03

jaredb03

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 118 posts

Posted 10 August 2005 - 06:33 AM

What points are you talking about? also it isn't the modchip, i completly took it out to see if i could get it to work

#6 br0w

br0w

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,141 posts
  • Location:my cactus garden
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 10 August 2005 - 06:34 AM

im talking about your LPC points. this is where the pinheader is installed.


but froms the looks of it, its something i cant grasp. sorry for being kinda useless.

#7 jaredb03

jaredb03

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 118 posts

Posted 10 August 2005 - 06:39 AM

I tried turning it on one more time before i gave up and went to bed, and it all of the sudden it started working! That kind of pisses me off because i have been jacking with it for like 3 hours now, but i am glad it started working. No i can try madden 2006 that i bought today. Thanks for the help.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users