Jump to content


Photo

Mameox Install


  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1 Darkfallenx

Darkfallenx

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 98 posts

Posted 12 August 2005 - 07:37 PM

I installed the binary Mameox onto my xbox but when i go to it it just comes back to the dash..so can anyone helkp me out as to what im doing wrong?



#2 Darkfallenx

Darkfallenx

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 98 posts

Posted 20 August 2005 - 07:38 PM

bump

#3 Nmgn187

Nmgn187

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 3 posts

Posted 07 November 2005 - 04:46 PM

bump bump..

I'm having the same problem.

I downloaded the binary, transferred the folder to my Xbox, executed the MAMEoX.xbe which created a few new folders.

Now when i run default.xbe it doesn't do anything besides bringing me back to the EvoX dash.

Can anyone please give me some advice?

#4 Nmgn187

Nmgn187

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 3 posts

Posted 07 November 2005 - 05:12 PM

This is what i've ste in the MAMEoX.ini file from the TDATA folder:
I've changed every reference to d:\ with e:\EMU\MAMEoX\

Still something wrong?

[Directories]
ALTDrive = t
C_Mapping = \device\harddisk0\partition1
E_Mapping = \device\harddisk0\partition1
F_Mapping = \device\harddisk0\partition6
G_Mapping = \device\cdrom0
H_Mapping = \device\harddisk0\partition6
RomsPath0 = e:\EMU\MAMEoX\roms
RomsPath1 = e:\EMU\MAMEoX\roms
RomsPath2 = e:\EMU\MAMEoX\roms
RomsPath3 = e:\EMU\MAMEoX\roms
ArtPath = e:\EMU\MAMEoX\artwork
AudioPath = e:\EMU\MAMEoX\samples
ConfigPath = e:\EMU\MAMEoX\cfg
GeneralPath = e:\EMU\MAMEoX\general
HDImagePath = e:\EMU\MAMEoX\hdimages
HiScoresPath = e:\EMU\MAMEoX\hiscores
NVRamPath = e:\EMU\MAMEoX\nvram
BackupPath = e:\EMU\MAMEoX\roms\backup
ScreenshotPath = e:\EMU\MAMEoX\screenshots
AutoBootSavePath = e:\EMU\MAMEoX\autobootsaves
PatchPath = e:\EMU\MAMEoX\ips
InputLogPath = e:\EMU\MAMEoX\inp


[General]
NeogeoBios = 0
CheatsEnabled = 0
CheatFilename = cheat.dat
PatchFilename = <NULL> (not set)
PlaybackFilename = <NULL> (not set)
RecordFilename = <NULL> (not set)
SkipDisclaimer = 0
SkipGameInfo = 0
SkipWarnings = 0
ScreenSaverTimeout = 10


[Input]
Lightgun1_Left = 4294934529
Lightgun1_CenterX = 0
Lightgun1_Right = 32767
Lightgun1_Top = 32767
Lightgun1_CenterY = 0
Lightgun1_Bottom = 4294934529
Lightgun2_Left = 4294934529
Lightgun2_CenterX = 0
Lightgun2_Right = 32767
Lightgun2_Top = 32767
Lightgun2_CenterY = 0
Lightgun2_Bottom = 4294934529
Lightgun3_Left = 4294934529
Lightgun3_CenterX = 0
Lightgun3_Right = 32767
Lightgun3_Top = 32767
Lightgun3_CenterY = 0
Lightgun3_Bottom = 4294934529
Lightgun4_Left = 4294934529
Lightgun4_CenterX = 0
Lightgun4_Right = 32767
Lightgun4_Top = 32767
Lightgun4_CenterY = 0
Lightgun4_Bottom = 4294934529


[Network]
DisableNetworking = 0
IPAddress =
Gateway =
Subnet =
NameServer =


[ROMListOptions]
DisplayMode = 0
SortMode = 0
ShowROMStatus = 0
ShowFAVEStatus = 1
HideFilteredROMs = 0
FilterMode = 1
CursorPosition = 0.000000
PageOffset = 0.000000
SuperscrollIndex = 0


[SkinOptions]
SelectedSkin = Original


[Sound]
SoundEnable = 1
SampleRate = 44100
UseSamples = 1
UseFilter = 1
VolumeAutoAdjust = 0


[VMMOptions]
ForceVMM = 0
Threshold = 4194304
CommitSize = 1048576
Distribute = 65535


[VectorOptions]
VectorWidth = 640
VectorHeight = 480
BeamWidth = 2
FlickerEffect = 0.500000
BeamIntensity = 1.500000
Translucency = 1


[Video]
VSYNC = 0
ThrottleFramerate = 1
AspectRatioCorrection = 1
MinificationFilter = 2
MagnificationFilter = 2
Frameskip = 4294967295
GraphicsFilter = 0
SoftDisplayFilter = 0
FlickerFilter = 5
ScreenRotation = 0
Brightness = 1.000000
PauseBrightness = 0.650000
Gamma = 1.000000
ScreenUsage_X = 0.850000
ScreenUsage_Y = 0.850000
ScreenPos_X = 0.000000
ScreenPos_Y = 0.000000
Artwork = 7




#5 Thraxen

Thraxen

    X-S Hacker

  • Moderator
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,691 posts
  • Location:72764
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v3.0 (falcon)

Posted 07 November 2005 - 05:44 PM

QUOTE
This is what i've ste in the MAMEoX.ini file from the TDATA folder:
I've changed every reference to d:\ with e:\EMU\MAMEoX\


There is no need to change any of the references to "d:". "D:" is a realtive path and is defined as the directory from which the "default.xbe" was launched.

For example, I noticed you changed the ROM path to "e:\EMU\MAMEoX\roms". There is no need to do that.

Since I assume that the default.xbe file is located here:
e:\EMU\MAMEoX\default.xbe

Then this:
e:\EMU\MAMEoX\roms

Is equal to this:
d:\roms

Because the default.xbe file was launched from "e:\EMU\MAMEoX\". You only need to change the "d:" if you are placing the ROMS somewhere outside the MAMEoX install directory. This goes for all other references to D: too.

So just get a fresh copy of the emulator and don't change any of the "d:" references. Also, go delete the MAMEoX save out of the Memory manager in the MS Dash (standard XBox dashboard) before starting the new copy of the emulator just to make sure the old save doesn't mess up the new install.

#6 Nmgn187

Nmgn187

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 3 posts

Posted 07 November 2005 - 07:30 PM

Ah, thanks, i thought i needed to change the paths.

But I still don't have a solution to my problem sad.gif

Can't read the installation info on the emu's homepage either, because the site appears to be down at the moment.

Maybe someone can direct me to some kind of tutorial on how to correctly install it?



#7 Thraxen

Thraxen

    X-S Hacker

  • Moderator
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,691 posts
  • Location:72764
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v3.0 (falcon)

Posted 07 November 2005 - 08:30 PM

Have you tried launching the emulator from another dashboard (XBMC, UnleashX, Avalaunch)? Perhpas the issue is related to EvoX specifically.

Also, can you provide us with a bit more information... what type of mod and what BIOS are you using? Which version of MAMEoX is this?

Edited by Thraxen, 07 November 2005 - 08:30 PM.


#8 snnowwy

snnowwy

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 11 posts

Posted 10 November 2005 - 11:16 AM

How did you upload the program?

I had problems using the Xenium Samba server.
This was bugging me for days.
http://forum.xbox-sc...54648&hl=mameox

Do you have any apps that do work?
How did you get them onto the XB?






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users