Jump to content


Photo

Please Help Me :(


  • Please log in to reply
18 replies to this topic

#1 Unlimited

Unlimited

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 72 posts

Posted 20 August 2005 - 04:04 PM

sad.gif Well i have a soft modded xbox and eveything was awsome untill i got the Auto Installer Deluxe v2.1 and tryed to reformat so i could play on XBL. Well it didnt work all i can do is coldboot games and when i trun on my xbox from either of the powers i get a black and green screen saying that i should call for teck support So now i am left with no MS Dashbord, No Modded Xbox and no xbl.. Someone please help me..... sad.gif

Edited by Unlimited, 20 August 2005 - 04:05 PM.


#2 Horscht

Horscht

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,412 posts
  • Location:Germany
  • Xbox Version:v1.6
  • 360 version:v4.0 (jasper)

Posted 20 August 2005 - 04:18 PM

Do you still have the exploitable savegames on your HD? If so, reload it by putting your exploitable game in. You then can FTP a retail C (from your Backup or Slayers) to the C drive giving you a ms Dash. Another possibilty (If you don't have the savegames anymore) would be Hotswapping. Or the use of xbhdm if you got your eeprom backup.

#3 Unlimited

Unlimited

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 72 posts

Posted 20 August 2005 - 04:23 PM

Sadly when i did that reforam it took out like...everything so theres no more gamesaves....man so i have to hotswap using that tutorial for idiots right? Theres no other way...?

#4 Horscht

Horscht

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,412 posts
  • Location:Germany
  • Xbox Version:v1.6
  • 360 version:v4.0 (jasper)

Posted 20 August 2005 - 04:27 PM

Unless you got an eeprom backup of your xbox, Hotswapping is the only option.

#5 Unlimited

Unlimited

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 72 posts

Posted 20 August 2005 - 08:07 PM

You sure.... smile.gif

#6 Horscht

Horscht

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,412 posts
  • Location:Germany
  • Xbox Version:v1.6
  • 360 version:v4.0 (jasper)

Posted 20 August 2005 - 08:16 PM

Yes pretty sure. Or did you only format your E: drive but not your C:?

#7 Unlimited

Unlimited

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 72 posts

Posted 22 August 2005 - 02:51 AM

What if i got an xbox refresh disc? and yes as far as i know i did C and E

#8 Alex548

Alex548

    X-S Knowledgebase

  • Head Moderators
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4,412 posts
  • Gender:Male
  • Location:Your mom's house
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 22 August 2005 - 02:54 AM

Stick a solderless chip in the xbox, use AID 2.1 Final again to reinstall M$ Dash.

Sounds like you formatted your hard drive, but forgot to install M$ dash before powering off your xbox.

**Alex**


#9 Unlimited

Unlimited

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 72 posts

Posted 22 August 2005 - 03:41 AM

Im sorry about being so hard to deal with but i hear of something called a Xbox Refresh Disc... Will this CD fix my xbox i want to stay away from chips...Since im a softmoder

#10 Unlimited

Unlimited

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 72 posts

Posted 23 August 2005 - 02:18 AM

bump unsure.gif

#11 saunders73

saunders73

    X-S Genius

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 901 posts
  • Location:Port Dover, Ontario,Canada
  • Xbox Version:v1.6
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 23 August 2005 - 02:52 AM

just search ebay ull find one they restore and clear all game saves off and puts stuff back on so ur xbox is what its like retail

#12 Unlimited

Unlimited

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 72 posts

Posted 23 August 2005 - 05:12 AM

Well i got one and god help me i hope it works smile.gif one day shippin

#13 StrictPuppet

StrictPuppet

    X-S Messiah

  • Head Moderators
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3,296 posts
  • Gender:Male
  • Location:Canada
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 23 August 2005 - 05:17 AM

It will not install a dash... its just an automated process for deleting game saves and resetting all dash settings(language, parental settings, audio...) They are used by rental stores like blockbuster to wipe the box for the next renter.

#14 Unlimited

Unlimited

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 72 posts

Posted 24 August 2005 - 12:03 AM

Have you ever used one? Are you sure about this?

#15 StrictPuppet

StrictPuppet

    X-S Messiah

  • Head Moderators
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3,296 posts
  • Gender:Male
  • Location:Canada
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 24 August 2005 - 12:37 AM

Yes, and yes....
here is another post on this... http://forums.xbox-s...dpost&p=2354658




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users