Jump to content


Photo

Changing Dashboard


  • Please log in to reply
14 replies to this topic

#1 Theillestg69999

Theillestg69999

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 102 posts

Posted 26 August 2005 - 03:25 PM

How would I change my dashboard to EVOX? I tried using search didnt find anything.

#2 Theillestg69999

Theillestg69999

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 102 posts

Posted 26 August 2005 - 04:04 PM

EDIT: NVM I have EVOX but IT IS AN OUTDATED DASHBOARD! There is no boot to MS dashboard, or no emulators option. I am used to the one in krazyies version. So how would I replace mine with that?

#3 CattyKid

CattyKid

    X-S Messiah

  • Head Moderators
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3,618 posts
  • Gender:Male
  • Location:The Great Continental 48
  • Interests:Everything
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 26 August 2005 - 04:38 PM

Get evox from the usual places. Then, boot up your xbox and run XBox FTP client/avalaunch/linux so that you can have ftp access to your box without having Evox running. Then, just FTP over evoxdash.xbe and evox.ini to the root of C:. Put skins where you want, them, and any other cool stuff, like apps, if you want, too. Check where to put them in your .ini.

#4 jaymunee80

jaymunee80

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 74 posts

Posted 26 August 2005 - 04:39 PM

copy evoxdash.xbe or whatever and evox.ini to your c drive.

#5 Theillestg69999

Theillestg69999

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 102 posts

Posted 26 August 2005 - 04:55 PM

What is the latest version of EVOX?

#6 EvilShindo

EvilShindo

    X-S Expert

  • XS-BANNED
  • PipPipPip
  • 552 posts
  • Location:New York
  • Xbox Version:v1.4
  • 360 version:unknown

Posted 26 August 2005 - 05:18 PM

Vr.3935, though i can't see why you just don't install a dashboard like UnleashX or Avalaunch, thus EvoX hasn't been updated in about 1-2 years i think.

#7 Theillestg69999

Theillestg69999

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 102 posts

Posted 26 August 2005 - 05:26 PM

Ya that sounds better to. How would I go about replacing my EVOX with avalauchn?

#8 Theillestg69999

Theillestg69999

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 102 posts

Posted 26 August 2005 - 06:01 PM

Sorry I have to bump this. lol I really need help sad.gif

#9 Textbook

Textbook

    X-S Hacker

  • Last Chance
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,552 posts
  • Location:Near Flint, Michigan
  • Interests:Xbox and Computers
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 26 August 2005 - 06:37 PM

To find any dashboard, you know to find it at the usual place. Once you get one, there will usually be a default.xbe , a few folders maybe, and either a evox.ini (EVOX) , a avalaunch.xml (AVALAUNCH) or a config.xml (UNLEASHX).

How is your xbox modded? If you used a chip or TSOP, what BIOS did you use? And where is the evoxdash.xbe that you are using now located?

Softmods and hardmods load up dashes in different locations, so that's the only reason why I'm asking. You will have to rename the default.xbe for the dash that you download to evoxdash.xbe (if you have a hardmod). If you have a softmod, it will most likely go in E:/Dashboard and be kept the name default.xbe.

#10 Theillestg69999

Theillestg69999

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 102 posts

Posted 26 August 2005 - 08:01 PM

I am using a softmod. And I know how to connect to the xbins

Edited by Theillestg69999, 26 August 2005 - 08:02 PM.


#11 Textbook

Textbook

    X-S Hacker

  • Last Chance
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,552 posts
  • Location:Near Flint, Michigan
  • Interests:Xbox and Computers
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 26 August 2005 - 08:23 PM

Download the dash you want and FTP it to E:/Dashboard. Don't have to rename anything! I'm assuming you're using a newer softmod.

#12 Theillestg69999

Theillestg69999

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 102 posts

Posted 26 August 2005 - 10:07 PM

Umm okay in my avalunch folder. Theres 6 files:

media
screenshots
shoutcast
avalunch (xml document)
default.xbe
releasenots.xxxx

should there be more than that? Do I just put all those folders in and delte everyhting thats in there rigth now?



#13 Textbook

Textbook

    X-S Hacker

  • Last Chance
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,552 posts
  • Location:Near Flint, Michigan
  • Interests:Xbox and Computers
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 26 August 2005 - 10:55 PM

Delete everything that is already in there and put all of those files / folders into the E:/Dashboard.

#14 Theillestg69999

Theillestg69999

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 102 posts

Posted 27 August 2005 - 12:33 AM

Thanks TEXTBOOK I got it working perfect. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif But ONE problem. I cant get my emulators working. I put them in E:/emus and I reboot and it doesnt show up under emulators or anywhere. sad.gif

Edited by Theillestg69999, 27 August 2005 - 12:36 AM.


#15 Textbook

Textbook

    X-S Hacker

  • Last Chance
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,552 posts
  • Location:Near Flint, Michigan
  • Interests:Xbox and Computers
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 27 August 2005 - 01:30 AM

You will have to edit the avalaunch.xml file. Open it in notepad and scroll to the very bottom.

QUOTE
  <list presetname="Emulators">
    <path>
    E:\Emus
    </path>
    <path>
    F:\Emulators
    </path>
  </list>
  <item presetname="File manager" function="FileManager"/>
  <item presetname="IRC" function="IRC"/>
  <item presetname="Telnet" function="Telnet"/>
  <item presetname="Settings" function="Settings"/>
  <item presetname="Restart" function="Restart"/>
  <item presetname="Shutdown" function="Shutdown"/>
  </menu>
</user>
</avalaunch>


Notice the code in blue. Make sure that is the same.

EDIT: Or, get on AIM, send me your avalaunch.xml file and I will edit it and send it back to you if you don't know how to change it yourself.

Edited by Textbook, 27 August 2005 - 01:32 AM.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users