Jump to content


Photo

Getting Eeprom


  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1 Softmodded

Softmodded

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 244 posts

Posted 07 September 2005 - 08:28 PM

How do I get my eeprom from an unmodded XBOX?

#2 lordvader129

lordvader129

    He Who Posts Alot...

  • Head Moderators
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 17,741 posts
  • Gender:Male
  • Location:Chicago, USA
  • Xbox Version:v1.1
  • 360 version:v5.0 (360S - trinity)

Posted 07 September 2005 - 08:32 PM

youll have to mod it in some way shape or form

either that or get a hardmodded xbox and do a heck of alot of soldering

#3 Softmodded

Softmodded

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 244 posts

Posted 07 September 2005 - 08:44 PM

Damn I guess hotswapping is my only option sad.gif

#4 Softmodded

Softmodded

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 244 posts

Posted 07 September 2005 - 09:56 PM

Can I copy a gamesave over from an modded xbox to an unmodded one?

#5 lordvader129

lordvader129

    He Who Posts Alot...

  • Head Moderators
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 17,741 posts
  • Gender:Male
  • Location:Chicago, USA
  • Xbox Version:v1.1
  • 360 version:v5.0 (360S - trinity)

Posted 07 September 2005 - 10:07 PM

QUOTE(Softmodded @ Sep 7 2005, 05:07 PM)
Can I copy a gamesave over from an modded xbox to an unmodded one?

View Post


yes, with a memory card

#6 Softmodded

Softmodded

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 244 posts

Posted 07 September 2005 - 10:16 PM

Damn. I dont have one right now. Ummmm I was gonna add one to the XBOX VIA. I read that if you get an error 12 your XBOX HD is unlocked for a while. So I can transfer the save then run the exploit. Would that work?

#7 lordvader129

lordvader129

    He Who Posts Alot...

  • Head Moderators
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 17,741 posts
  • Gender:Male
  • Location:Chicago, USA
  • Xbox Version:v1.1
  • 360 version:v5.0 (360S - trinity)

Posted 07 September 2005 - 10:23 PM

QUOTE(Softmodded @ Sep 7 2005, 05:27 PM)
Damn. I dont have one right now. Ummmm I was gonna add one to the XBOX VIA. I read that if you get an error 12 your XBOX HD is unlocked for a while. So I can transfer the save then run the exploit. Would that work?

View Post


yeah, the HD is unlocked before just about any error i believe, you have to have really good timing and pull the HD off the IDE cable the instant before the error pops up

#8 vanillity

vanillity

    X-S Member

  • XS-BANNED
  • Pip
  • 112 posts
  • Xbox Version:unk

Posted 07 September 2005 - 10:26 PM

well if you have a psp or flash drive then you can use those as memory cards for the xbox via usb adapter

#9 triggernum5

triggernum5

    X-S Messiah

  • XS-BANNED
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3,655 posts
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:unknown

Posted 08 September 2005 - 05:06 AM

Error 11/12 is the preferred method to hotswap a box that boots to another error.. While the hdd is unlocked before other errors except #6, if you pull the ide off the dvd to achieve error 11/12 then the hdd will actually remain unlocked for a few seconds after the error appears..




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users