Jump to content


Photo

Aladdin Xt Pro And Slayer's 2.6


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 XmodsUK

XmodsUK

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,120 posts
  • Location:North East UK
  • Xbox Version:v1.4
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 11 September 2005 - 02:01 PM

Installed an Aladdin XT Pro into a 1.2 Xbox. Everything worked fined except couldn't flash it using Slayer's 2.6. Eventually got hold of SpiderchipUpdateCD and it worked fine.
Can Slayer's be modified to work?



#2 HackDaBox

HackDaBox

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,783 posts
  • Interests:XBOX-SCENE
  • Xbox Version:v1.4
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 11 September 2005 - 03:21 PM


Yes. Edit the evox.ini file and add this line

Flash = 0xbf52,"SST 49LF020A",0x40000

Just after all the other Flash= lines.

However once flashed you should be set.

HackDaBox !



#3 XmodsUK

XmodsUK

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,120 posts
  • Location:North East UK
  • Xbox Version:v1.4
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 11 September 2005 - 03:52 PM

QUOTE(HackDaBox @ Sep 11 2005, 04:32 PM)
Yes. Edit the evox.ini file and add this line

Flash = 0xbf52,"SST 49LF020A",0x40000

Just after all the other Flash= lines.

However once flashed you should be set.

HackDaBox !

View Post



Cheers bud.

#4 cubistproject

cubistproject

    X-S Expert

  • Members
  • PipPipPip
  • 586 posts
  • Location:Cobourg, ON
  • Xbox Version:v1.6b

Posted 11 September 2005 - 10:40 PM

Woohoo! My pictures are famous!

:-P

How have you guys been? I'll be around alot more now that school has started.

#5 HackDaBox

HackDaBox

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,783 posts
  • Interests:XBOX-SCENE
  • Xbox Version:v1.4
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 13 September 2005 - 02:03 PM


I think you have replied to the wrong post ??? like what pictures !

HackDaBox !



#6 cubistproject

cubistproject

    X-S Expert

  • Members
  • PipPipPip
  • 586 posts
  • Location:Cobourg, ON
  • Xbox Version:v1.6b

Posted 13 September 2005 - 09:39 PM

oh it's the glue. sorry :-P




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users