Jump to content


Photo

Transfer Backups


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 artemh

artemh

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 7 posts

Posted 18 September 2005 - 11:40 PM

I am trying to transfer the backups off of my Xbox HD onto my computer using FTP. It goes really, really slow, at around 30kb/s (which is strange because it never used to do this). However, uploads to my Xbox still work normally. Any idea what's causing this?

#2 killerbootsman

killerbootsman

    X-S Genius

  • XS-BANNED
  • PipPipPipPip
  • 842 posts
  • Location:Utah
  • Interests:sports music xbox
  • Xbox Version:v1.1
  • 360 version:v2 (zephyr)

Posted 18 September 2005 - 11:42 PM

Look at the settings of whatever FTP client you are using and make sure there is not a limit of some sort for DL'ing.

#3 artemh

artemh

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 7 posts

Posted 18 September 2005 - 11:45 PM

There isn't, this happens on all clients, and also this doesn't happen when downloading off of my website's ftp.

#4 jameswalter

jameswalter

    X-S Knowledgebase

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4,881 posts
  • Location:Camas, WA
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v2 (zephyr)

Posted 18 September 2005 - 11:46 PM

Maybe its a dashboard or firewall issue. Could also be transferring ver small files...which does usually take a lot of time.

Edited by jameswalter, 18 September 2005 - 11:46 PM.


#5 artemh

artemh

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 7 posts

Posted 19 September 2005 - 01:33 AM

Well, it's not small files (I tried transferring a 150 meg video file, same slowness). Not a dashboard issue, because it happens in my bios FTP server and my dashboard FTP server. And I'm not sure if it's a firewall issue, how would I check that?

(the strange thing again is that uploading to my Xbox works perfectly)

Edited by artemh, 19 September 2005 - 01:35 AM.


#6 ILLusions0fGrander

ILLusions0fGrander

    third echelon agent

  • Head Moderator
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 7,500 posts
  • Location:Post Apocalyptic DC Vault No. 101
  • Xbox Version:v1.4
  • 360 version:v4.0 (jasper)

Posted 19 September 2005 - 01:35 AM

what have you changed since you noticed the speed drop?
check the networking guide in my sig.. lots of info there.

#7 artemh

artemh

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 7 posts

Posted 19 September 2005 - 03:47 AM

QUOTE
what have you changed since you noticed the speed drop?
check the networking guide in my sig.. lots of info there.


Thanks, I just read through your guide, and I changed it from Full to Half duplex and that fixed it! Thanks a lot!

Edited by artemh, 19 September 2005 - 03:52 AM.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users