Jump to content


Photo

Xbox Crashes


  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1 maltroph

maltroph

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 64 posts

Posted 08 October 2005 - 02:37 PM

it will play for about 10 minutes then just turn the game off. the front light ring blinks, after that it wont power off or open disc tray

i thought it could be the fan not working properly bu i took my led off and resolderd and and taped everyhting up so im stuck now.

Edited by maltroph, 08 October 2005 - 02:38 PM.


#2 sick_mate_xbox

sick_mate_xbox

    X-S Expert

  • Members
  • PipPipPip
  • 744 posts
  • Location:Darwin, Australia
  • Interests:-Skateboarding<br />-My VT Commodore<br />-Xbox Modding<br />-Rachael :)<br />-Snakes
  • Xbox Version:v1.5
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 08 October 2005 - 03:48 PM

when i didnt solder my X3 properly, my xbox would turn off after about 10 minutes. i got my solder points fixed and she worked perfectly..

#3 maltroph

maltroph

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 64 posts

Posted 08 October 2005 - 06:07 PM

its soft modded. but do you think its a solder problem?

#4 Sprty 44

Sprty 44

    X-S Young Member

  • XS-BANNED
  • Pip
  • 44 posts
  • Interests:Hmmm ski and play the box
  • Xbox Version:v1.6b

Posted 08 October 2005 - 06:10 PM

if you are really fast maybe you can do the softmod again. Or can't you even power up the xbox with a game now ? you should be able t do it on 10minitues

#5 soupy_31

soupy_31

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,178 posts
  • Location:Toronto, Ontario, Canada
  • Interests:Hockey, XBOX, GFX..
  • Xbox Version:v1.6
  • 360 version:none

Posted 08 October 2005 - 06:18 PM

uh-oh.. softmodding can easily lead to trouble! did it work before? (when it still was softmodded) or is it just recently?

#6 bucko

bucko

    Super Moderator

  • Head Moderators
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 7,997 posts
  • Gender:Male
  • Location:England
  • Xbox Version:v1.6
  • 360 version:v5.0 (360S - trinity)

Posted 08 October 2005 - 06:27 PM

Ummm I dont see any case mod! Mod plz move to xbe forum.

#7 maltroph

maltroph

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 64 posts

Posted 10 October 2005 - 10:04 AM

i was wondering if the case modding ruined it. i had an led on my fan which i removed. but wondered if it could have caused a short or something???

it has been softmodded for about 3 months or so.
i have my original hdd in there to play live and i can only play for 10 or so minutes before it locks up on me. also can port leds cause something like this to happen


#8 Pikkon

Pikkon

    X-S Expert

  • XS-BANNED
  • PipPipPip
  • 675 posts
  • Location:Florida
  • Interests:女の子-音楽-ゲーム
  • Xbox Version:v1.1
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 10 October 2005 - 11:43 AM

What version is your xbox,it can be either the power supply or the mobo
is overheading.When the led blinks is it green/orange or something else.

Edited by Pikkon, 10 October 2005 - 11:44 AM.


#9 sick_mate_xbox

sick_mate_xbox

    X-S Expert

  • Members
  • PipPipPip
  • 744 posts
  • Location:Darwin, Australia
  • Interests:-Skateboarding<br />-My VT Commodore<br />-Xbox Modding<br />-Rachael :)<br />-Snakes
  • Xbox Version:v1.5
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 10 October 2005 - 12:45 PM

QUOTE(maltroph @ Oct 9 2005, 03:48 AM)
its soft modded. but do you think its a solder problem?

View Post



whoops, sorry. i didnt know it was softmodded. no it wont be solder problems sunce you dont have a chip..





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users