Jump to content


Photo

Retail Games


  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1 boilerman714

boilerman714

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 4 posts

Posted 10 October 2005 - 03:24 AM

I can not get the retail versions of The suffering ties that bind and Destroy all humans to load. I have also tried backup copies with no luck either. I have a version 1.0 box with xenium chip and WD 120 gb hard drive. I use evox dasboard. These are the only games I have ever had any trouble with any help would be appreciated.

#2 jesterrace777

jesterrace777

    X-S Transcendental

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 6,747 posts
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:unknown

Posted 10 October 2005 - 03:47 AM

Which Bios are you running? Which DVD-ROM drive in your XBOX?

Edited by jesterrace777, 10 October 2005 - 03:48 AM.


#3 boilerman714

boilerman714

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 4 posts

Posted 10 October 2005 - 03:56 AM

I'am using the M-8 bios with a samsung dvd drive.

#4 chefelf

chefelf

    Brandishing the Triforce of Modding

  • Head Moderators
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 7,407 posts
  • Gender:Male
  • Location:New York, NY
  • Interests:Video Games, Web Design, Writing, Cycling, Hardware Modification, Building Computers, Music
  • Xbox Version:v1.3
  • 360 version:unknown

Posted 10 October 2005 - 04:47 AM

Have you read this?

Troubleshooting Xbox Game & Movie Backup Problems
Over 655 Xbox-Scene members served. Since December 2003.

If you tried all those steps in that tutorial and you still have problems, what happens? What is happening when you try to load the games?

#5 boilerman714

boilerman714

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 4 posts

Posted 10 October 2005 - 07:07 PM

Thanks but nothing in the guide helped. When I power up xbox with one of the games I mentioned above the system hangs up on black screen. If I try to start game from evo dashboard it hangs on loading screen. Like I said in above post these are the only two games that this happens on, and I have tried the retail versions and backups both.

#6 Mr Ed

Mr Ed

    Hacking Horse

  • Head Moderators
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 6,588 posts
  • Gender:Male
  • Xbox Version:v1.1
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 10 October 2005 - 07:12 PM

Uh, do the originals of these games do this with your modchip turned off? If so it sounds like a corrupt game save/cache issue.

#7 boilerman714

boilerman714

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 4 posts

Posted 10 October 2005 - 08:50 PM

Yes same response with chip turned off. I even reformatted harddrive still same trouble with these two games.

#8 bbarry

bbarry

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 20 posts

Posted 01 November 2005 - 09:21 PM

Same here also, Version 1.0, Xecuter2 4981 and Samsung SDG-605B drive.
Wont load Destroy All Humans original.

#9 bbarry

bbarry

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 20 posts

Posted 01 November 2005 - 11:54 PM

Same here with Destroy All Humans. Blank screen while loading. This is a V1.0, x4981 & EvoX 3752 120gb hd. I ftp'd the same files to a V1.1 backup box running the same exact files but with a 80gig hd and it loads fine.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users