Jump to content


Photo

Forza Problems


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 marnett2005

marnett2005

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 10 posts

Posted 12 October 2005 - 03:04 AM

I recently rented Forza Motorsport and am having problems playing the game. It won't load at all. All it does is go to a black screen and sit there. I have not tried copying the game to the HDD, mainly cause thats kinda illegal. Any help you guys could offer would be much appriciated.

PS: Xbox IS modded with an executer chip, not sure what version. Runs evox. Forza runs fine on my brother's xbox which is not modded.

#2 Deryck

Deryck

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 67 posts

Posted 12 October 2005 - 09:34 AM

Thats something to do with the mod chip os or whatever cause on my xenium it did that no video problem untill i updated to the new bios of it.

#3 marnett2005

marnett2005

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 10 posts

Posted 12 October 2005 - 07:26 PM

fixed it from something else i found in the forums. Guess i should have checked Before i created my own thread. Thanks anyway guys.

#4 Ol!ver

Ol!ver

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 8 posts

Posted 14 October 2005 - 08:55 PM

QUOTE(marnett2005 @ Oct 12 2005, 08:37 PM)
fixed it from something else i found in the forums. Guess i should have checked Before i created my own thread. Thanks anyway guys.

View Post




What was the fix?

For some reason it runs fine here from disc but not from the HDD ! I get the blank screen too.

#5 Phantaxus

Phantaxus

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 109 posts
  • Location:UK
  • Xbox Version:v1.1
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 15 October 2005 - 06:09 AM

Been a while since I tried it but I couldnt get it to run from HDD either.

Got dirty disc error

Was running the PAL version




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users