Jump to content


Photo

Won't Boot W/ Chip Disabled


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 Cacka Lacka

Cacka Lacka

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 282 posts
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 17 October 2005 - 03:18 AM

I soldered the X3 in just fine and hooked up everything just as the instructions said to. I flashed the chip and installed evox and a 160 gig HD. Everything is just great. I backed up all my games and love it. But one thing that I JUST noticed is that if try to boot with the chip disabled, the green blob startup screen comes up but then it FRAGs. Booting with the chip enabled works perfect. It just will not boot with it disabled. Everything about the install turned out great except for this. Any ideas?

Thanks

#2 zhk

zhk

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 207 posts

Posted 17 October 2005 - 03:32 AM

answered you in your other post tongue.gif

#3 Peter2028

Peter2028

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 167 posts
  • Xbox Version:unk
  • 360 version:unknown

Posted 17 October 2005 - 05:19 AM

Hard Drive Needs Locking

#4 Cacka Lacka

Cacka Lacka

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 282 posts
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 17 October 2005 - 06:23 PM

QUOTE(Peter2028 @ Oct 17 2005, 07:30 AM)
Hard Drive Needs Locking

View Post



I can't remember if I have it locked or not. I'll check it tho.

BTW: The xbox isn't FRAGing. After the green blob comes up, then the customer service screen appears. I wasn't thinking when I typed it.


#5 greenday54261

greenday54261

    X-S Genius

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 844 posts
  • Location:MA, USA
  • Xbox Version:v1.6b
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 17 October 2005 - 07:53 PM

OK... what's the error code in the top left corner?? It's a number, and they all correspond to a different thing.

#6 Cacka Lacka

Cacka Lacka

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 282 posts
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 18 October 2005 - 03:50 AM

OK. The number is "05" or "D5" (I can't tell).

Thanks

#7 Cacka Lacka

Cacka Lacka

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 282 posts
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 18 October 2005 - 04:07 AM

I locked the hd and that fixed it biggrin.gif.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users