Jump to content


Photo

Tga Doesnt Output With Syntax Command


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 xboxhaxorz

xboxhaxorz

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,194 posts
  • Location:Virginia
  • Xbox Version:v1.6
  • 360 version:v3.0 (falcon)

Posted 25 October 2005 - 06:10 AM

i typed the command properly and it worked a single time. the next 5 tries i press enter i get no error, but no decals are shown from image being split.

#2 PedrosPad

PedrosPad

    X-S Freak

  • Moderator
  • PipPipPipPipPip
  • 1,859 posts
  • Location:UK
  • Xbox Version:v1.1
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 25 October 2005 - 08:46 AM

QUOTE(xboxhaxorz @ Oct 25 2005, 07:21 AM)
i typed the command properly and it worked a single time. the next 5 tries i press enter i get no error, but no decals are shown from image being split.

View Post


I assume you mean TGAToTiles uhh.gif

The output of TGAToTiles is always decal000.tga upwards. So if it produced these files the first time, it'll be overwriting them on subsequent runs.

Move TGSToTiles and the canvas TGA file into a new/empty folder and try again.


#3 xboxhaxorz

xboxhaxorz

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,194 posts
  • Location:Virginia
  • Xbox Version:v1.6
  • 360 version:v3.0 (falcon)

Posted 25 October 2005 - 06:57 PM

ya, deleted the old files. so it should have no problem. but to be safe i moved to a new folder area, still nothing. im out of ideas.

#4 PedrosPad

PedrosPad

    X-S Freak

  • Moderator
  • PipPipPipPipPip
  • 1,859 posts
  • Location:UK
  • Xbox Version:v1.1
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 25 October 2005 - 10:36 PM

QUOTE(xboxhaxorz @ Oct 25 2005, 08:08 PM)
ya, deleted the old files. so it should have no problem. but to be safe i moved to a new folder area, still nothing. im out of ideas.

View Post


Make sure the folder paths used don't have spaces in the folder names. Some (my) command line toolz don't work with folders that contain spaces.

#5 xboxhaxorz

xboxhaxorz

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,194 posts
  • Location:Virginia
  • Xbox Version:v1.6
  • 360 version:v3.0 (falcon)

Posted 26 October 2005 - 10:13 PM

that was a problem. but i moved it to another folder, still nothing.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users