Jump to content


Photo

Can't Play After New Hdd, Please Help!


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 jmrdmd

jmrdmd

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 23 posts

Posted 06 November 2005 - 01:12 AM

Hi All,
I just installed a new Maxtor 200gb hdd and now Far Cry (and other games) lock up at the main screen. I used the xenium hdd upgrade wizard to replace the drive. The drive was locked after the install. It seemed to work fine! I have a v1.0 w/ an S.P. Ice chip. I'm using the original xbox bios. Everything worked fine with the original hdd. The xbox boots up fine.

Thanks in advance for the help!

Jan

#2 TheColonel

TheColonel

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 261 posts
  • Location:Damn its hot here!
  • Xbox Version:v1.4

Posted 06 November 2005 - 01:45 AM

Whay are you using an original ms bios? Are you booting to the ms dash and then playing games. I assume these are the original?

#3 TheSpecialist

TheSpecialist

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 289 posts

Posted 06 November 2005 - 02:03 AM

There's no way you can boot any game from your HD if you are using the original M$ bios. The XBE will have a bit set that specifies that it has to be booted from a 'secure media'.

Edited by TheSpecialist, 06 November 2005 - 02:05 AM.


#4 jmrdmd

jmrdmd

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 23 posts

Posted 06 November 2005 - 03:39 AM

Yes, I am using the original bios. I have not changed it yet! I didn't master that ftp thing! The games are the original disks, they are not on the hdd. Sorry if I wasn't clear on that!
Thanks again!
Jan




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users