Jump to content


Photo

800mhz Fsb P4's Support Via Bios Update?


  • Please log in to reply
58 replies to this topic

#1 bagel5009

bagel5009

    X-S Enthusiast

  • XS-BANNED
  • 0 posts
  • Location:BANNED
  • Interests:BANNED
  • Xbox Version:unk

Posted 16 April 2003 - 08:30 PM

i got gigabytes latest 533mhz fsb board that sinxp1394, and i was wondering if you think i could get support for the new cpus or what would be the cheapest alternative? Thanks

#2 Ace25

Ace25

    X-S Hacker

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,759 posts
  • Location:Somewhere in California...
  • Interests:Modding anything I can...
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:none

Posted 16 April 2003 - 08:31 PM

GO AWAY! Your in Hawaii.. WTF are you doing on the internet if your in Hawaii!!!!! GET OUT, SEE THE BEACH!! TAKE PICS!!! SHOW US!!! laugh.gif

#3 bagel5009

bagel5009

    X-S Enthusiast

  • XS-BANNED
  • 0 posts
  • Location:BANNED
  • Interests:BANNED
  • Xbox Version:unk

Posted 16 April 2003 - 08:34 PM

my mom is looking at some flowers and landscaping for our beach house sleeping.gif

#4 gainpresence

gainpresence

    11 herbs and spices

  • Head Moderators
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4,971 posts
  • Gender:Male
  • Location:USA
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:unknown

Posted 16 April 2003 - 08:36 PM

You can get support for newer CPUs (most likely) with a BIOS update.. but you won't be able to run at 800Mhz..

#5 bagel5009

bagel5009

    X-S Enthusiast

  • XS-BANNED
  • 0 posts
  • Location:BANNED
  • Interests:BANNED
  • Xbox Version:unk

Posted 16 April 2003 - 08:38 PM

how come???!??!

#6 nazis X.

nazis X.

    X-S Expert

  • Members
  • PipPipPip
  • 654 posts

Posted 16 April 2003 - 08:40 PM

QUOTE (bagel5009 @ Apr 16 2003, 09:38 PM)
how come???!??!

Because the FSB simply cannot push data that fast... it's not like it's upgradeable, like RAM. If you REALLY need to be bleeding edge, buy a new MoBo that moves that fast.

#7 gainpresence

gainpresence

    11 herbs and spices

  • Head Moderators
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4,971 posts
  • Gender:Male
  • Location:USA
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:unknown

Posted 16 April 2003 - 08:40 PM

QUOTE (bagel5009 @ Apr 16 2003, 02:38 PM)
how come???!??!

For the same reason you can't BIOS update a P3 to a P4.

#8 slamer

slamer

    X-S Expert

  • Members
  • PipPipPip
  • 666 posts
  • Location:BAAAH!
  • Interests:BAAAH!
  • Xbox Version:unk

Posted 16 April 2003 - 08:42 PM

cant you just return it?
and say you want to swap

#9 nazis X.

nazis X.

    X-S Expert

  • Members
  • PipPipPip
  • 654 posts

Posted 16 April 2003 - 08:42 PM

Well, wait, I forgot, since you're talented enough to transplant the XBox's CPU to a normal MoBo, you'd have enough knowlege to uprgrade the FSB, right? laugh.gif

#10 bagel5009

bagel5009

    X-S Enthusiast

  • XS-BANNED
  • 0 posts
  • Location:BANNED
  • Interests:BANNED
  • Xbox Version:unk

Posted 16 April 2003 - 08:43 PM

is there any other way then buying a new mobo? like buying a new chipset(if i did i have no fucking clue how to put it on, cuz it looks like its soldered, correct me if im wrong) cuz i REALLY need this update, cuz when i oc mine it should be at like 1.0 ghz fsb at least

#11 lilbigyoungin2000

lilbigyoungin2000

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 112 posts
  • Location:Van Nuys, California
  • Xbox Version:none
  • 360 version:none

Posted 16 April 2003 - 08:43 PM

I used to stay in Hawaii (Oahu, wahiawa) I miss it sad.gif

#12 gainpresence

gainpresence

    11 herbs and spices

  • Head Moderators
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4,971 posts
  • Gender:Male
  • Location:USA
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:unknown

Posted 16 April 2003 - 08:44 PM

QUOTE (bagel5009 @ Apr 16 2003, 02:43 PM)
is there any other way then buying a new mobo? like buying a new chipset(if i did i have no fucking clue how to put it on, cuz it looks like its soldered, correct me if im wrong) cuz i REALLY need this update, cuz when i oc mine it should be at like 1.0 ghz fsb at least

Hey, if you can unsolder an Xbox CPU, this should be easy.

#13 bagel5009

bagel5009

    X-S Enthusiast

  • XS-BANNED
  • 0 posts
  • Location:BANNED
  • Interests:BANNED
  • Xbox Version:unk

Posted 16 April 2003 - 08:44 PM

ya we are in ouahu rite now, in kailua by haliewa

#14 bagel5009

bagel5009

    X-S Enthusiast

  • XS-BANNED
  • 0 posts
  • Location:BANNED
  • Interests:BANNED
  • Xbox Version:unk

Posted 16 April 2003 - 08:45 PM

QUOTE (gainpresence @ Apr 16 2003, 08:44 PM)
QUOTE (bagel5009 @ Apr 16 2003, 02:43 PM)
is there any other way then buying a new mobo? like buying a new chipset(if i did i have no fucking clue how to put it on, cuz it looks like its soldered, correct me if im wrong) cuz i REALLY need this update, cuz when i oc mine it should be at like 1.0 ghz fsb at least

Hey, if you can unsolder an Xbox CPU, this should be easy.

dood, s-t-f-u, my dad did anyways and thats the only thing he ever successfully soldered, im looking for help not flaming kthx

#15 lilbigyoungin2000

lilbigyoungin2000

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 112 posts
  • Location:Van Nuys, California
  • Xbox Version:none
  • 360 version:none

Posted 16 April 2003 - 08:49 PM

I got a couple honeys that stay up that way. Sure as hell beats ALABAMA *banjo playing* wink.gif




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users