Jump to content


Photo

Evox.ini


  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1 exceltious

exceltious

    X-S Young Member

  • Members
  • Pip
  • 37 posts
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:unknown

Posted 24 November 2005 - 02:38 AM



AutoLaunchGames = No

AutoLaunchDVD = No

DVDPlayer = "f:\apps\dvd2.0\default.xbe"

AutoLaunchAudio = No

#AudioPlayer = "c:\xboxdash.xbe"

MSDashBoard = "c:\xboxdash.xbe"

UseFDrive = Yes

UseGDrive = Yes

SkinName = Original

#SkinName = RuDeDuDe2

UseItems = No

ScreenSaver = 5

Fahrenheit = No

ShadeLevel = 90

EnableSMART = Yes

HDD_Temp_ID = 194

ChameleonLed = 15

TSR_Type = 0

IGR = No

GameRegion = 2



[Network]



SetupNetwork = Yes

StaticIP = Yes

Ip = 192.168.0.3

Subnetmask = 255.255.255.0

Defaultgateway = 192.168.0.2

DNS1 = 0.0.0.0

DNS2 = 0.0.0.0

SetupDelay = 0

SkipIfNoLink = No



[Clock]



JumpToMsDash = No

JumpIfNoLink = Yes

Use24 = Yes

SwapDate = No

SNTP_Server = 0.0.0.0



[FTP]



Enable = Yes

Password = xbox



[Telnet]



Enable = Yes



[RDTOOLS]



Enable = Yes

Name = XBOX_V1.0



[BIOS]



#

ROM = "EvoX 2.0",0x76fd88337b8d8c1f116f85f3984b98b6

ROM = "EvoX 2.1",0x99487615bb30670cb65993388fcf2a63

ROM = "EvoX 2.2",0x220ade778785cfc3c98bb5ea8bbd8608

ROM = "EvoX 2.3",0xd79bc87c2caa1a50dcc7016adf2ccc0a

ROM = "EvoX 2.4",0xe3ce66b99957a92fdac40af951c3f1fd

#

Flash = 0x01d5,"AMD - Am29F080B",0x100000

Flash = 0x04d5,"FUJITSU - MBM29F080A",0x100000

Flash = 0xadd5,"Hynix - HY29F080",0x100000

Flash = 0x20f1,"ST - M29F080A",0x100000

Flash = 0xbf61,"SST - 49LF020",0x40000

#Flash = 0x378c,"AMIC - A29002",0x40000

Current = 0xaa4d0820b932009090f780f0ee1d1b1c



[Skin_Original]



#

# <Time> =

# <IP> =

# <Name>

# <Version>

# <CD>

# <BIOSVer>

# <KernelVer>

# <RDName>

# <SpaceC>

# <SpaceE>

# <SpaceF>

# <SpaceX>

# <SpaceY>

# <SpaceZ>

#

Text = 30,37,0.5,0x000000,0,"<Time>"

Text = 28,39,0.5,0x808080,0,"<Time>"

Text = 620,420,0.5,0x000000,1,"<Name> V<Version>"

Text = 618,422,0.5,0x808080,1,"<Name> V<Version>"

Text = 620,37,0.5,0x000000,1,"<CD>"

Text = 618,39,0.5,0x808080,1,"<CD>"

Text = 30,420,0.5,0x000000,0,"RD Name : <RDName>"

Text = 28,422,0.5,0x808080,0,"RD Name : <RDName>"

LogoType= 0



[Menu]



Section "Root"

{

Item "Launch DVD",ID_Launch_DVD

Item "Trainers",ID_trainer

Item "MS Dashboard",ID_MS_Dash

Item "Reboot",ID_Quick_Reboot

# Item "Power Cycle",ID_Full_Reboot

Item "Power Off",ID_Power_Off

# Item "Lock Harddisk",@210

# Item "Unlock Harddisk",@211

Section "System Utils"

{

Item "Settings",ID_Settings

Item "Flash BIOS",ID_Flash_Bios

Item "Backup",ID_Backup

Item "Skins",ID_Skins

}

Section "Launch Menu"

{

Section "Games"

{

AutoAddItem "e:\games\"

AutoAddItem "f:\games\"

SortAll

}

Section "Apps"

{

AutoAddItem "e:\apps\"

AutoAddItem "f:\apps\"

SortAll

}

}

}



[Action_10]



LogFile = "f:\lock.log"

Info "This function will lock your XBOX Harddisk"

Warning "You will now lock your XBOX harddisk and will be able"

Warning "to boot from an original XBOX bios"

#

hddlockenable



[Action_11]



LogFile = "f:\unlock.log"

Info "This function will unlock your XBOX Harddisk"

Warning "You will now unlock your XBOX harddisk and will not be able"

Warning "to boot from an original XBOX bios"

#





#2 metaldevil

metaldevil

    Webhead

  • Head Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 1,224 posts
  • Gender:Male
  • Location:Miami, FL
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 24 November 2005 - 04:42 PM

I think Apoc meant for you to post it in your original thread, but no matter. You're pretty much running the default evox.ini with some changes made to the network settings.

Your skins should work fine with this evox.ini. Check to make sure your skins are in the right folder. Yes, I know you know about C:\Skin, but sometimes people archive their skins (on skin sites) without a folder. Check the skin.ini of a certain skin. Use chefelf's guide like you mentioned before, and make sure everything is in order. Make sure the picture names it looks for are in the corresponding location on your Xbox. Make sure your folder is named properly.

Let's say you downloaded a skin (called Popcorn Butter) that has three files: skin.ini, main.jpg, and loading.jpg. The skin.ini might instruct Evox to look for those picture files in C:\Skin\Popcorn Butter. If that folder doesn't contain those picture files, then it won't work. It also won't work if the folder is misnamed such as "Popcorn_Butter," or "PopcornButter."

My guess is that you've downloaded some crap (I.E., sloppily put together) skins that don't work. A lot of people make skins (or rather pictures), that look nice, but they know shit about skinning. They might sometimes not even bother to make a skin.ini for it. So yeah, the reason your skins aren't working isn't likely that it's a problem within Evox but rather with the skins themselves.

#3 matt987

matt987

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 73 posts

Posted 04 December 2005 - 01:26 AM

Should'nt his skin name and #skin name be the same?

#4 metaldevil

metaldevil

    Webhead

  • Head Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 1,224 posts
  • Gender:Male
  • Location:Miami, FL
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 04 December 2005 - 07:58 PM

# is used for remarks. It has a nulling effect on that line in the INI. When you type #, that tells Evox to ignore everything after that symbol in that line. It's so you can make a note of certain things to keep the INI organized.

Edited by metaldevil, 04 December 2005 - 08:00 PM.


#5 exceltious

exceltious

    X-S Young Member

  • Members
  • Pip
  • 37 posts
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:unknown

Posted 06 December 2005 - 11:30 PM

I am guessing that isnt the problem as I have now downloaded over a hundred skins from various sites and not one has worked. Also all of the skins im trying to get to work have ini files that i edited using the tutorial. Thanks for your help, maybe theres another reason they dont show up in system utiliys/skin ? I know it isnt a problem with flashfxp all of my other transfers have worked.

#6 exceltious

exceltious

    X-S Young Member

  • Members
  • Pip
  • 37 posts
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:unknown

Posted 06 December 2005 - 11:58 PM

This might also help this is the .ini from a skin im trying to get to work. maybe someone can tell me if it is in order .



# http://www.wildabeast.net/

SkinName "deadhead","deadhead"

[Skin_deadhead]

Text = 40,395,0.5,0x000080,0,"<RDName>"
Text = 405,420,0.5,0x000080,0,"<Time>"
Text = 40,34,0.5,0xAC1F0B,0,"IP: <IP>"
Text = 415,34,0.5,0xAC1F0B,0,"E:\ <SpaceE>"
Text = 415,54,0.5,0xAC1F0B,0,"F:\ <SpaceF>"
Text = 40,74,0.5,0xAC1F0B,0,"<CD>"
Text = 40,54,0.5,0xAC1F0B,0,"<Name> V<Version>"
Text = 40,420,0.5,0x000080,0,"BIOS: <BIOSVer>"

LogoType = 0

Main = "\skin\deadhead\gd_1.jpg"
Launch = "\skin\deadhead\gd_2.jpg"

BarColor1 = 0x000080
BarColor2 = 0xDF2B26
BarAlpha = .8
MenuColor1 = 0xDF2B26
MenuColor2 = 0xDF2B26


#7 metaldevil

metaldevil

    Webhead

  • Head Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 1,224 posts
  • Gender:Male
  • Location:Miami, FL
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 07 December 2005 - 01:55 AM

Yes, that works just fine. I made two simple pictures for the main and for the loading. I saved the main screen pic as gd_1.jpg and the loading as gd_2.jpg. I also used that exact INI that you posted. I put all three files in a folder called deadhead in C:\Skin.

Here is what it looks like:

Main Screen:

IPB Image



Loading Screen:

IPB Image


Let me know if that works for you.

#8 exceltious

exceltious

    X-S Young Member

  • Members
  • Pip
  • 37 posts
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:unknown

Posted 08 December 2005 - 04:43 AM

At last I got all of them to work, I found 2 skin folders one must have been added by my friend who put evox on my system. once i moved them to the other folder and got rid of the empty one they all worked.
Thanks alot to you and apoc for all your help.

#9 metaldevil

metaldevil

    Webhead

  • Head Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 1,224 posts
  • Gender:Male
  • Location:Miami, FL
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 08 December 2005 - 06:26 PM

Awesome! beerchug.gif Glad you got it running properly. smile.gif




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users