Jump to content


Photo

Gettin Freakin Error 21


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 MeNaCe911

MeNaCe911

    X-S Genius

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 991 posts
  • Location:MiAmI
  • Xbox Version:none
  • 360 version:unknown

Posted 17 April 2003 - 11:03 PM

every time i try to load ms dash board i get error 21...why is this

#2 nachonut

nachonut

    X-S Genius

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 822 posts
  • Location:Queens, NY
  • Interests:I install all mods for XBOX. You need it done, I can do it. PM me or email me nachonut@nyc.rr.com

Posted 18 April 2003 - 03:17 AM

Is this the first time you're getting this error?

I've had this error with a new hard drive before.... just play around with the jumper pins. Other than that, what did you do to get this error? wink.gif huh.gif

#3 MeNaCe911

MeNaCe911

    X-S Genius

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 991 posts
  • Location:MiAmI
  • Xbox Version:none
  • 360 version:unknown

Posted 18 April 2003 - 03:23 AM

no new hdd...it just happends when i try to load ms dashboard

#4 ripper182

ripper182

    X-S Expert

  • Members
  • PipPipPip
  • 509 posts

Posted 18 April 2003 - 07:29 AM

Try locking the hard drive biggrin.gif

#5 MeNaCe911

MeNaCe911

    X-S Genius

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 991 posts
  • Location:MiAmI
  • Xbox Version:none
  • 360 version:unknown

Posted 18 April 2003 - 10:01 AM

drives locked...i dont have a new hard drive

#6 plalo

plalo

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 19 posts
  • Location:Philly

Posted 18 April 2003 - 01:35 PM

Wow!! I thought I was the only one.... I used to be able to get into the M$ Dash myself after installing my Matrix chip then upgrading the drive to 120gb. I was always successful getting into the M$ Dash but recently I've had the same problem Error 21. Boot into the Evox dash just fine then when I execute either the shortcut or the specific msdashboard.xbe file from xbXplorer I get the Error 21 bullshtuff. grr.gif

I'll be interested to hear anyone's thoughts on what went wrong...

I too never opened the box. Nothing changed. Used to be able to now I can't. I couldn't be an alignment problem since the darn thing works in Evox, right?




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users