Jump to content


Photo

Hackdabox! Presents - Spider Gx Install Guides !


  • This topic is locked This topic is locked
22 replies to this topic

#16 Tomas

Tomas

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 7 posts
  • Location:Aix-en-Provence (FRANCE)
  • Xbox Version:v1.1
  • 360 version:none

Posted 15 January 2006 - 11:32 PM

I've made a new Topic for problem's with spiderGX!
This topics is Multilanguage: English, French and Spanish

Have a good day!

And may be Hackdabox wiil go to see and solve oure's problem's!
Thank's to Him!


http://forums.xbox-s...howtopic=481128

Tomax

pop.gif

#17 The_wrath-of_GOD

The_wrath-of_GOD

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 6 posts
  • Xbox Version:v1.2
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 22 January 2006 - 04:46 AM

hey im trying 2 instal my spider GX and when i on my xbox it flashes 3 times and da power light blinks green and red, yes i did read what it said in ur instalation guide but i dont get whats wrong i did try repositioning it but it still dont work all the pins are in the holes

#18 The_wrath-of_GOD

The_wrath-of_GOD

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 6 posts
  • Xbox Version:v1.2
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 22 January 2006 - 09:21 PM

wait when u install da spder GX and then on ur xbox, is da regular xbox menu suppsed 2 come up or da spider GX menu?

#19 beutel

beutel

    X-S Young Member

  • Members
  • Pip
  • 30 posts

Posted 22 January 2006 - 09:35 PM

if the chip is turned ON you should see the spider OS menu.
if not the msoft bios should boot

#20 The_wrath-of_GOD

The_wrath-of_GOD

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 6 posts
  • Xbox Version:v1.2
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 22 January 2006 - 09:53 PM

the chip is on, all the lights are on, it doesnt flash green and red, it just takes me 2 da xbox menu. i need serious help here

#21 pigskins

pigskins

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 5 posts

Posted 23 January 2006 - 03:46 AM

check yer d0 wire(s)



#22 beutel

beutel

    X-S Young Member

  • Members
  • Pip
  • 30 posts

Posted 23 January 2006 - 01:03 PM

yeah check d0 pin !
because not all the leds should lite up when the chip is on.
the d0 led should be off

#23 The_wrath-of_GOD

The_wrath-of_GOD

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 6 posts
  • Xbox Version:v1.2
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 23 January 2006 - 11:01 PM

Whats da D0 wire, i see like a gold square on da mod chip. i dont have any wires runing any were, i dont know but da solderless adapter had 1 wire comin out of it and on 2 da mother board, i cut all the other wires off of it, did i do somin wrong there? I have an xbox version 1.2-1.3

if its a prob with my solderless adapter, and i cant fix it, can some one give me da solder solution? yes i do know how 2 solder, i just dont know where 2 solder it 2, can some one tell me were and or show me a pic, thanks

Edited by The_wrath-of_GOD, 23 January 2006 - 11:02 PM.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users