Jump to content


Photo

I Need Help With Xbox Live!


  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1 ddawg33

ddawg33

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 10 posts

Posted 01 December 2005 - 05:10 AM

I can not connect to xbox live...
I have a modded xbox that has the xecuter 2 chip in it.
I have an unmodded one that works perfect and then I switch the ethernet cord over to the modded one and it wont let me connect.
It says check cables.. I am really lost.

Let me know if you have had this problem or have the solution!

THANKS,
DUSTIN

#2 hockeyfrk5

hockeyfrk5

    X-S Senior Member

  • XS-BANNED
  • PipPip
  • 162 posts
  • Xbox Version:v1.6b
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 01 December 2005 - 05:16 AM

I think you have the wrong forum... but in any case, you can't connect to Live while the chip is activated, otherwise you'll get banned permanantly on that Xbox.

#3 prankfurter

prankfurter

    X-S Expert

  • Members
  • PipPipPip
  • 545 posts
  • Location:Saskatoon, SK, Canada
  • Xbox Version:v1.6
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 01 December 2005 - 05:17 AM

FIRST this is the xbox 360 forum. so wrong place to post this

SECOND you can't connect to xbox live with a modded xbox you have to disable the mod and have the HDD locked...

#4 Xombe

Xombe

    X-S Xbox Xombe

  • Head Moderator
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 10,198 posts
  • Location:PNW
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v3.0 (falcon)

Posted 01 December 2005 - 05:30 AM

Moving to Newbie Chat..

#5 ddawg33

ddawg33

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 10 posts

Posted 01 December 2005 - 05:58 AM

Sorry everyone. I was just kinda desperate and had no idea where to post.
while i am here can anyone explain how to deactivate the mod chip?

#6 T-Bagz

T-Bagz

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 240 posts
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:none

Posted 01 December 2005 - 07:20 PM

Is it the 2.3, or the 2.6? There are good guides on http://www.teamxecuter.com/ if you need them.

#7 deadlychicken

deadlychicken

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 192 posts
  • Location:PA, USA
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:none

Posted 01 December 2005 - 11:53 PM

in general, if there is a switch, flick it. if there is no switch, it's time to start reading.

#8 ShadowElitePro

ShadowElitePro

    X-S Genius

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 800 posts
  • Location:Milwaukee, Wisconsin
  • Interests:Halo 3 <br />Football<br />Airsoft<br />Xbox 360
  • Xbox Version:none
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 02 December 2005 - 01:46 AM

Ya you have live blocking bios. Thank god that you got those or you would be banned.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users