Jump to content


Photo

Games On Harddrive


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 Samplerr

Samplerr

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 11 posts

Posted 18 April 2003 - 10:18 PM

I've got an F: drive with 110Gb free space. I thought that i should create folder in HDDloader directory and then select from dashboard. Is this right?
Could someone help a brother out and tell me where to put the extracted game files in order to select from dashboard? I used slayer's install v2.
Thanks for any help.
beerchug.gif

#2 Xeero

Xeero

    Welcome Back!

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 8,413 posts
  • Location:Massachusetts
  • Xbox Version:v1.0

Posted 18 April 2003 - 10:36 PM

As long as you have the AutoAdd lines in EvoX pointing to the appropriate folder (F:\Games), putting them in a subfolder on F: (F:\GamesRedFactionII) is fine. You can run them from the dashboard, as you said.

#3 Jewish

Jewish

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 125 posts

Posted 18 April 2003 - 10:56 PM

Xeero's right, just make sure that your auto add is set to the folder your putting your games in and your good to go smile.gif

#4 Samplerr

Samplerr

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 11 posts

Posted 18 April 2003 - 11:00 PM

Where can i locate the auto add key? thanks for your help so far. I'm almost there!!!

#5 Samplerr

Samplerr

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 11 posts

Posted 18 April 2003 - 11:04 PM

I've opened the evox.ini file. but don't see any autoadd entry.
is this where i should add?


#6 Samplerr

Samplerr

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 11 posts

Posted 18 April 2003 - 11:24 PM

Would someone please at least direct me to where i can research this information myself?
i'm a newb at this and thought slayer's auto installer would be an easy way to get involved.
I've searched these forums and can't find anything.
jester.gif

#7 Ace25

Ace25

    X-S Hacker

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,759 posts
  • Location:Somewhere in California...
  • Interests:Modding anything I can...
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:none

Posted 19 April 2003 - 12:17 AM

Here is my .ini .. study it and study the default and learn the differences. Just keep in mind the forum DELETES all the backslashes out of the posts for some reason.. (the opposite of / that one.) Edit: Actually, I couldnt take how it looked so I replaced all the mising backslashes with forward slashes / so you can see it better..
QUOTE
[Misc]

AutoLaunchGames = No
AutoLaunchDVD = Yes
DVDPlayer = "f:/utils/dvd/default.xbe"
AutoLaunchAudio = Yes
#AudioPlayer = "c:/xboxdash.xbe"
MSDashBoard = "c:/xboxdash.xbe"
UseFDrive = Yes
SkinName = new green
IGR  = No
UseItems = No
ScreenSaver = 2
Fahrenheit = No
ShadeLevel = 90

[Network]

SetupNetwork = Yes
StaticIP = Yes
Ip  = 192.168.1.125
Subnetmask = 255.255.255.128
Defaultgateway = 192.168.1.1
DNS1  = 206.72.64.104
DNS2  = 206.72.64.87
SetupDelay = 0
SkipIfNoLink = No

[Clock]

JumpToMsDash = Yes
JumpIfNoLink = Yes
Use24  = No
SNTP_Server = 216.244.192.3
SwapDate = Yes

[FTP]

Enable  = Yes
Password = xbox
IGR  = No

[RDTOOLS]

Enable  = Yes
Name  = EvoX
IGR  = No

[Skin_Original]

#
# <Time>  =
# <IP>    =
# <Name>
# <Version>
# <CD>
# <BIOSVer>
# <KernelVer>
# <RDName>
# <SpaceC>
# <SpaceE>
# <SpaceF>
# <SpaceX>
# <SpaceY>
# <SpaceZ>
#
Text =      50,37,0.5,0x000000,0,"<Time>"
Text =      48,39,0.5,0x808080,0,"<Time>"
Text =      600,37,0.5,0x000000,1,"<CD>"
Text =      598,39,0.5,0x808080,1,"<CD>"
LogoType= 0

[Menu]

Section "Root"
{
Section "[Games]"
{
  SortStart
  AutoAddItem "f:/games/"
  SortEnd
}
Section "[Emulators]"
{
  Item "Arcades","f:/emulators/mamex/default.xbe"
  Item "Laserdisc Arcades (Space Ace)","f:/emulators/daphne/daphne_xbox.xbe"
  Item "Capcom Arcades","f:/emulators/final burn alpha x/default.xbe"
  Item "Atari 2600","f:/emulators/atari2600/default.xbe"
  Item "Atari Lynx","f:/emulators/lynx/default.xbe"
  Item "Amiga","f:/emulators/amiga/default.xbe"
  Item "Colecovision","f:/emulators/coleco/default.xbe"
  Item "Commodore 64","f:/emulators/c64/default.xbe"
  Item "Sega Master System","f:/emulators/sega/default.xbe"
  Item "Sega Genesis","f:/emulators/genesis/default.xbe"
  Item "Sega CD","f:/emulators/segacd/default.xbe"
  Item "Sega Gamegear","f:/emulators/gamegear/default.xbe"
  Item "Gameboy Color","f:/emulators/gbcolor/default.xbe"
  Item "Gameboy Advance","f:/Emulators/GBA/default.xbe"
  Item "Nintendo","f:/emulators/nester/default.xbe"
  Item "Super Nintendo","f:/emulators/snes/default.xbe"
  Item "Nintendo64","f:/emulators/n64/default.xbe"
  Item "Neo Geo Pocket","f:/emulators/neo geo/default.xbe"
  Item "Turbo Graphics 16","f:/emulators/tg16/default.xbe"
 
}
Item "Media Player", "f:/utils/xbmp/default.xbe"
Item "Linux", "f:/linux/default.xbe"
Item "Boot DVD Game",@8
Section "[Utilities]"
{
  Item "Copy CD to HD", "f:/utils/xbcopy/default.xbe"
  Item "DVD Player", "f:/utils/dvd/default.xbe"
  Item "BoXplorer", "f:/utils/boxplorer/default.xbe"
  Item "Config Magic 2", "f:/utils/config magic/default.xbe"
  Item "Settings",@9
  Item "Skins",@13
  Item "MS Dashboard",@3
}
Item "Reboot",@5
Item "Power Off",@10


[BIOS]

Current  = 0x7137c693e67554b92873d3ec5cdbb1d8

[Telnet]

Enable  = Yes



Edited by Ace25, 19 April 2003 - 12:20 AM.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users