Jump to content


Photo

Playing Dvds


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 chiefwigam

chiefwigam

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 3 posts

Posted 20 April 2003 - 04:41 AM

just installed evox..everytime i put in a dvd to play it just resets ?? dry.gif

#2 maxgeek

maxgeek

    X-S Genius

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 828 posts
  • Xbox Version:v1.1
  • 360 version:v4.0 (jasper)

Posted 20 April 2003 - 05:05 AM

I have the same problem. I had to use the region free dvdx or xdvd or whatever they call it.

#3 xohol

xohol

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 15 posts

Posted 20 April 2003 - 06:24 AM

make sure all of your settings are correct in the evox.ini file. For example, I have evox direct dvds to the original xboshdash.xbe so that I cam use my univerasal remote. something like...

DVDPlayer = "c:xboxdash.xbe"

#4 maxgeek

maxgeek

    X-S Genius

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 828 posts
  • Xbox Version:v1.1
  • 360 version:v4.0 (jasper)

Posted 20 April 2003 - 06:13 PM

Cool thanx

#5 maxgeek

maxgeek

    X-S Genius

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 828 posts
  • Xbox Version:v1.1
  • 360 version:v4.0 (jasper)

Posted 20 April 2003 - 06:20 PM

hmm i changed it, but it still doesn't work
When I boot with a dvd, i just she the xbox logo loop.

#6 maxgeek

maxgeek

    X-S Genius

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 828 posts
  • Xbox Version:v1.1
  • 360 version:v4.0 (jasper)

Posted 20 April 2003 - 06:23 PM

forget it, it works.

the forum removed the slash character in your post

Edited by maxgeek, 20 April 2003 - 06:25 PM.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users