Jump to content


Photo

Grrr.... Softmod Fu*ked Up!


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 znish

znish

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 4 posts

Posted 13 December 2005 - 10:30 PM

I just got the xbox back today, softmodded with Avalaunch. I`m not excactly sure what I did, but all it does now is displaying one screen: "Service required. Call customer support."

I was messing around in some menus, but not sure wich one.. Did i actually manage to delete everything?? uhh.gif

Maybe a way to restore it??


Thanhx for all help

#2 FSG

FSG

    X-S X-perience

  • Members
  • PipPip
  • 341 posts
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 13 December 2005 - 10:32 PM

Please tell us what Error Code Number it says in the top left corner? IM guessing 13, 16 or 21 most popular ones lately.

#3 znish

znish

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 4 posts

Posted 13 December 2005 - 10:40 PM

It`s 13



#4 FSG

FSG

    X-S X-perience

  • Members
  • PipPip
  • 341 posts
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 13 December 2005 - 10:44 PM

Did you intall the softmod using a exploit? If so try booting the Exploit again and hopefully you made a backup of your xbox and Restore your Backup

#5 slingshot2170

slingshot2170

    X-S Expert

  • Members
  • PipPipPip
  • 609 posts
  • Location:Mountains
  • Interests:Biology, chemistry, science, electrical engineering
  • Xbox Version:v1.6
  • 360 version:v3.0 (falcon)

Posted 13 December 2005 - 11:01 PM

If you managed to keep a copy of your exploit handy on the hard drive or a memory card, then you can just re-softmod it again. If not, then you should probably go about getting it. If you need to restore the M$ dash so you can copy the save over, check this thread for movies/games that restore the default dash on an unmodded box.

#6 znish

znish

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 4 posts

Posted 13 December 2005 - 11:35 PM

Maybe i wrote it wrong in the first message, but i didn`t mod it myself.


I`ve mailed the person that modded it for me. Waiting for an answer from him. I should have a copy of the exploit, since he is modding as an extra income.

Will get back to u when i have some progress og problems....

#7 znish

znish

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 4 posts

Posted 14 December 2005 - 03:29 PM

I`m getting the box fixed today. Talked to the dude who modded it, and he would fix it for free... biggrin.gif

Thanx for helping me guys!!



znish




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users