Jump to content


Photo

Call Of Duty 2


  • Please log in to reply
13 replies to this topic

#1 whitebwoy

whitebwoy

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 133 posts
  • Xbox Version:unk
  • 360 version:unknown

Posted 17 December 2005 - 08:39 PM

Does everyone have this problem or is it just some people that cant save past a certain point. Because im thinking on buying this, but if they all have that problem then im not going to bother.

#2 Carlo210

Carlo210

    X-S Messiah

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3,220 posts
  • Location:Ontario
  • Xbox Version:none
  • 360 version:unknown

Posted 17 December 2005 - 08:46 PM

Try saving and quitting after each mission.

Edit: Didn't completely read your post. I thought you were asking on assistance on how to fix this problem, assuming you were playing the game right now.

Edited by Carlo210, 17 December 2005 - 08:47 PM.


#3 Deftech

Deftech

    X-S Transcendental

  • XS-BANNED
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 6,917 posts
  • Xbox Version:v1.4
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 17 December 2005 - 10:10 PM

Its only some people. 3 local people I know who have gone thru it had no problems. Isnt it a weapon that causes this 2 happen?

#4 sp3cialk

sp3cialk

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,291 posts
  • Location:North Carolina
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 17 December 2005 - 11:10 PM

Here's kinda a work around... http://forums.xbox-s...dpost&p=3109099

#5 prankfurter

prankfurter

    X-S Expert

  • Members
  • PipPipPip
  • 545 posts
  • Location:Saskatoon, SK, Canada
  • Xbox Version:v1.6
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 17 December 2005 - 11:17 PM

i beat the game and had no problem...

#6 deacon187

deacon187

    X-S Freak

  • XS-BANNED
  • PipPipPipPipPip
  • 1,524 posts
  • Xbox Version:v1.4
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 18 December 2005 - 02:14 AM

ive played through about 7 missions so far and have had no problems yet

#7 Thursday

Thursday

    X-S Young Member

  • Members
  • Pip
  • 56 posts
  • Xbox Version:v1.0

Posted 18 December 2005 - 01:12 PM

QUOTE(prankfurter @ Dec 17 2005, 04:24 PM) View Post

i beat the game and had no problem...


Same here.
I wonder if it's just people not signing into their Gamer Profile before playing and saving? Who knows. Even though it does it automatically, I believe that there is an option so that you don't sign in automatically. Maybe they chose that and it wont save for them.


#8 sp3cialk

sp3cialk

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,291 posts
  • Location:North Carolina
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 18 December 2005 - 09:04 PM

No it's not that... mine always signs in and I had this problem happened to me the first time I played through... I was lucky the next time and got all the way through

#9 CattyKid

CattyKid

    X-S Messiah

  • Head Moderators
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3,618 posts
  • Gender:Male
  • Location:The Great Continental 48
  • Interests:Everything
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 18 December 2005 - 11:37 PM

QUOTE(sp3cialk @ Dec 18 2005, 03:11 PM) View Post

No it's not that... mine always signs in and I had this problem happened to me the first time I played through... I was lucky the next time and got all the way through

This happens with my profile, my brothers (dirty bastard didn't pay a cent for for the 360, so I don't care if it happens to him). and also to another profile I have. We ALWAYS sign in, and trying fixes doesn't seem to work. I've played through the Russian and most of the British campaign 3 times and still haven't goteen to be an American yet.

#10 whitebwoy

whitebwoy

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 133 posts
  • Xbox Version:unk
  • 360 version:unknown

Posted 19 December 2005 - 05:01 AM

crazy, i wonder why it does this

#11 sp3cialk

sp3cialk

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,291 posts
  • Location:North Carolina
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 19 December 2005 - 07:03 AM

QUOTE(CattyKid @ Dec 18 2005, 05:44 PM) View Post

This happens with my profile, my brothers (dirty bastard didn't pay a cent for for the 360, so I don't care if it happens to him). and also to another profile I have. We ALWAYS sign in, and trying fixes doesn't seem to work. I've played through the Russian and most of the British campaign 3 times and still haven't goteen to be an American yet.


funny thing is when you get to the american missions you play the D-day mission as an american then you play as a british soldier again...



#12 maxgeek

maxgeek

    X-S Genius

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 828 posts
  • Xbox Version:v1.1
  • 360 version:v4.0 (jasper)

Posted 19 December 2005 - 08:40 AM

My friend and I both had problems with Call of Duty save games. He played it first and got pretty far then his save games got messed up. So when I started playing he told me to only do continue and not save and quit. Worked fine without issues. Then later I decided I wanted to play a different difficulty setting and I selected a specific mission from the mission select screen. Now my progress is in a loop. I am stuck on the africa missions. I can beat all the africa missions and then it loops me back around to play the first africa mission again. So basicly I'm stuck sad.gif as it doesn't unlock the next missions.

This game needs major patch work. Fix the game save issues and lag problems online.

Edited by maxgeek, 19 December 2005 - 08:42 AM.


#13 dabigdilla

dabigdilla

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 217 posts
  • Xbox Version:unk
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 19 December 2005 - 05:26 PM

QUOTE(Thursday @ Dec 18 2005, 04:19 AM) View Post

Same here.
I wonder if it's just people not signing into their Gamer Profile before playing and saving? Who knows. Even though it does it automatically, I believe that there is an option so that you don't sign in automatically. Maybe they chose that and it wont save for them.

u know, that same thing happened to me on PGR3. i never signed in, and played for a lil while, and saved a couple of replays.....and they never showed up?

anywayz, i just beat cod2 on sat, have not experienced the game save issue. i really don't even know what it is, luckily *knocks on wood*

#14 Vinestrike77

Vinestrike77

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 154 posts
  • Location:San Diego, California
  • Xbox Version:unk
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 19 December 2005 - 09:14 PM

QUOTE(sp3cialk @ Dec 18 2005, 10:10 PM) View Post

funny thing is when you get to the american missions you play the D-day mission as an american then you play as a british soldier again...


That's waht I noticed last night! n the summary leading up to the mission it does not describe that you are in an the british batallion does anyone have any input on this?

In regards to saving I myself have been reading all the problems with saving so I've been very careful on how I save.

First - I insert the game into the 360 before turning it on.

Second - I make sure that my Gamertag gets connected online

Third - I make sure that I go into "resume mission". Sometimes this option does not appear it only shows "single player" and "multiple players" so I wait till the "resume mission" icon shows up.

Fourth - When saving I make sure that after completing a mission I just hit "continue" and once exit during the mission by using the "save and exit" option.

Fifth - The other that I'm avoiding is not letting no one else (e.g. younger brother ) play the game as another profile or anything like that to ensure that it does not overide my previous save game.

So far I'm in the American Capings and have had no issues, the only issue is that upon the main screen it does not have the "resume mission" icon so I just wait for it and it pops up after a few secs.






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users