Jump to content


Photo

Project Gotham 2 Backup Problems....


  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1 gordita37

gordita37

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,301 posts
  • Location:California
  • Interests:KoRn
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 26 December 2005 - 11:18 PM

I made a backup dvd as normal I would any other game and whenever I try to boot it, it just resets my dash. Funny thing is that it works fine on my brothers xbox. Both our xbox's are softmodded with Krayzie's Ndure installer 1.0 with the unleashx dash. I know its not a media problem. I also put it on my hard drive with the same results. Ive patched the default.xbe with qwix as well. Any ideas? laugh.gif

#2 bdf24

bdf24

    X-S Expert

  • Members
  • PipPipPip
  • 673 posts

Posted 27 December 2005 - 04:11 AM

What dash are you using? Could be IGR, TSR issue or you can also check the setting's in your MSDash for your parental rating. If mine is set to anyting other then RP (rating pending) it will give the same results as your describing with certain games.

#3 gordita37

gordita37

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,301 posts
  • Location:California
  • Interests:KoRn
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 27 December 2005 - 04:56 AM

Im using unleashx and its not the rating setting. I can play all but a couple games. One is rated E and the others M..

#4 gordita37

gordita37

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,301 posts
  • Location:California
  • Interests:KoRn
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 27 December 2005 - 10:38 PM

bump sleeping.gif

#5 gordita37

gordita37

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,301 posts
  • Location:California
  • Interests:KoRn
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 28 December 2005 - 01:03 AM

edit: I deleted all my UDATA now everything is ok.. weird eh? laugh.gif

#6 homerrulez

homerrulez

    X-S Young Member

  • Members
  • Pip
  • 31 posts

Posted 28 December 2005 - 05:56 AM

QUOTE(gordita37 @ Dec 27 2005, 07:10 PM) View Post

edit: I deleted all my UDATA now everything is ok.. weird eh? laugh.gif



gordi I wove ya i wove ya i wove ya.

#7 gordita37

gordita37

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,301 posts
  • Location:California
  • Interests:KoRn
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 28 December 2005 - 06:21 AM

QUOTE(homerrulez @ Dec 28 2005, 06:03 AM) View Post

gordi I wove ya i wove ya i wove ya.

lol why? tongue.gif

#8 homerrulez

homerrulez

    X-S Young Member

  • Members
  • Pip
  • 31 posts

Posted 28 December 2005 - 07:00 AM

cause ur solution fixed my issue.

#9 gordita37

gordita37

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,301 posts
  • Location:California
  • Interests:KoRn
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 28 December 2005 - 11:45 AM

oh, good. Glad I could be of assistance tongue.gif




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users