Jump to content


Photo

Corrupt Tsop/eeprom ?


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 beeny

beeny

    X-S Young Member

  • Members
  • Pip
  • 47 posts

Posted 05 January 2006 - 11:38 PM

Hi,

i have a softmodded xbox that after it boots past the animation it freezes at first i thought it was the softmod, so i reinstalled the softmod still the same tried the hard drive in my hardmodded xbox with ms bios and x2 bios and it works, in the softmodded box i get a white screen with what looks like a part of the green original ms dash in the top left and the rest of the screen is white i swapped the dvd drives over still the same the only thing i could think of was the tsop or eeprom ? Hopefully you can help Please!!!

TIA

#2 RLLMoFP

RLLMoFP

    X-S Senior Member

  • XS-BANNED
  • PipPip
  • 237 posts
  • Location:Poulsbo, Wa
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:none

Posted 06 January 2006 - 08:53 PM

Not sure why this is in TSOP flashing (your TSOP is still comercial right?).


If it freezes after the animation, how did you reinstall the softmod? If you can cold boot from your exploit game disk then you bios isn't corrupt.

Edited by RLLMoFP, 06 January 2006 - 08:54 PM.


#3 beeny

beeny

    X-S Young Member

  • Members
  • Pip
  • 47 posts

Posted 07 January 2006 - 02:41 PM

it doesnt boot any discs i reinstalled the softmod by putting the hard drive in my hardmodded xbox tested the softmod with the chip off and it works but not in the softmodded xbox

Sorry about it being in the wrong place i thought more people in here would come across corrupt tsops

#4 deadparrot

deadparrot

    X-S Messiah

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3,300 posts
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 07 January 2006 - 05:08 PM

Hang on, it works in the chipped box? Do both boxes share the same EEProm? Otherwise, your softmod will never boot with an unlocked HD.

#5 beeny

beeny

    X-S Young Member

  • Members
  • Pip
  • 47 posts

Posted 08 January 2006 - 09:16 PM

yes both xbox's have the same eeprom and the drive is locked

Edited by beeny, 08 January 2006 - 09:17 PM.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users