Jump to content


Photo

Kotor Content Not Working


  • Please log in to reply
12 replies to this topic

#1 hoodedman

hoodedman

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 21 posts
  • Location:Canada\BC\Abbotsford
  • Interests:...Games...Girls...PIE?
  • Xbox Version:v1.6b
  • 360 version:none

Posted 09 January 2006 - 08:15 PM

I tried installing the mods off of mimesis and when I start kotor up it sais loading at the bottom then flashes and then it sais xbox live content unreadable. Then I cant play the game unless I delete my save games. Your advice on this would be great thnx.

#2 T-Bagz

T-Bagz

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 240 posts
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:none

Posted 10 January 2006 - 09:24 PM

Do you have Kotor running off a disk or off your xbox hard drive?

#3 hoodedman

hoodedman

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 21 posts
  • Location:Canada\BC\Abbotsford
  • Interests:...Games...Girls...PIE?
  • Xbox Version:v1.6b
  • 360 version:none

Posted 11 January 2006 - 05:06 PM

im doing it off disk

#4 T-Bagz

T-Bagz

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 240 posts
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:none

Posted 11 January 2006 - 06:23 PM

Sounds like the download may be corrupted, can you get it again?

#5 digital71

digital71

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 71 posts

Posted 15 January 2006 - 03:11 AM

Do you have the AU from XBL? That's probably why it's not working.

Edited by digital71, 15 January 2006 - 03:12 AM.


#6 hoodedman

hoodedman

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 21 posts
  • Location:Canada\BC\Abbotsford
  • Interests:...Games...Girls...PIE?
  • Xbox Version:v1.6b
  • 360 version:none

Posted 16 January 2006 - 08:11 PM

i have no idea what that is so im guessing I dont have it

#7 franchiseplayer

franchiseplayer

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 70 posts

Posted 17 January 2006 - 07:58 PM

You need the Auto Update from Xbox Live...however..

You can have all the mods there without using Mimesis.

Simply go to pcgamemods.com, click KOTOR and download the same ones that are on Mimesis.

Put all the extracted files into your 'Override' Folder and they'll all work. Of course you need to put KOTOR on your HD.

#8 hoodedman

hoodedman

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 21 posts
  • Location:Canada\BC\Abbotsford
  • Interests:...Games...Girls...PIE?
  • Xbox Version:v1.6b
  • 360 version:none

Posted 17 January 2006 - 08:26 PM

I dont got enough memory on my xbox to put it on im using the factory hdd and my kotor is 6 gigs for some reason

#9 franchiseplayer

franchiseplayer

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 70 posts

Posted 17 January 2006 - 09:05 PM

Well instead, go to the save folder in E. Create a folder called 'Override' and put the mods in there, that might work.

#10 hoodedman

hoodedman

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 21 posts
  • Location:Canada\BC\Abbotsford
  • Interests:...Games...Girls...PIE?
  • Xbox Version:v1.6b
  • 360 version:none

Posted 18 January 2006 - 08:12 PM

is there a place I can download the live update on my comp? Because I dont have xbox live and I never will.where do I put the files for the overide udata or tdata because I once put it in my save overide folder and it was corrupted. also I dont know if this will help but my kotor is one of those greatest hits type not sure exactly wat it is because im at school

#11 digital71

digital71

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 71 posts

Posted 24 January 2006 - 02:06 AM

QUOTE(franchiseplayer @ Jan 17 2006, 08:05 PM) View Post

You need the Auto Update from Xbox Live...however..

You can have all the mods there without using Mimesis.

Simply go to pcgamemods.com, click KOTOR and download the same ones that are on Mimesis.

Put all the extracted files into your 'Override' Folder and they'll all work. Of course you need to put KOTOR on your HD.


Yeah, just do that. A lot of people think that they should only get content from Mimesis. The only reason why the content is up on Mimesis is for the people who have the content from live since you can't install mods simply with the AU.

#12 franchiseplayer

franchiseplayer

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 70 posts

Posted 24 January 2006 - 07:43 PM

QUOTE(hoodedman @ Jan 18 2006, 07:19 PM) View Post

is there a place I can download the live update on my comp? Because I dont have xbox live and I never will.where do I put the files for the overide udata or tdata because I once put it in my save overide folder and it was corrupted. also I dont know if this will help but my kotor is one of those greatest hits type not sure exactly wat it is because im at school



Greatest Hits just mean it's a big seller and has been made cheaper, nothing at all to do with the problem.

I have to suggest that you find some way of getting it on the Hard Disk, it shouldn't be 6 gigs.

If not go to www.projectmimesis.com and go to the Kotor forum there.. Perhaps the guy 'Uber_noob' can help, but if you don't have it on hard disk that limits it alot. I've installed around 30 mods just by using the over ride folder.

#13 hoodedman

hoodedman

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 21 posts
  • Location:Canada\BC\Abbotsford
  • Interests:...Games...Girls...PIE?
  • Xbox Version:v1.6b
  • 360 version:none

Posted 28 January 2006 - 08:35 AM

ok thnx




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users