Jump to content


Photo

This Item Cannot Be Transferred Between Profiles


  • Please log in to reply
14 replies to this topic

#1 wild-child83

wild-child83

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 5 posts
  • Xbox Version:unk
  • 360 version:unknown

Posted 10 January 2006 - 02:32 AM

I have completed the game CONDEMNED and COD2 with my old offline account. I have bought XBOX live and made a new one. I have a memory card and a HDD. But when I want to transfer mine savegames from mine old account to mine new account, I get the message this item cannot be transferred between profiles?

Is there nog way to transfer it? In that case I didn't have to buy a memorycard. When I play by a friend on his 360 with a game we both played I can't even put his savegame on mine memory card so I can play where we left off. I must then save his profile on mine XBOX en must play on it.

The reason is because of those STUPID achievements right???
I hope that there will be a solution (Hack or something) in the future.

Greetz,

Wild-Child83


#2 tonloc79

tonloc79

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,410 posts
  • Location:Killa Cali
  • Xbox Version:v1.4
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 10 January 2006 - 03:00 AM

If you could do what you are asking there would be no reason to have gamerscores because people would cheat and shit. And if a hack comes around then kiss the whole gamerscore goodbye.

#3 wild-child83

wild-child83

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 5 posts
  • Xbox Version:unk
  • 360 version:unknown

Posted 10 January 2006 - 03:18 PM

Well I don't care if those stupid gamesscores wil be gone.
I don't care how much points people has, what I (and much more poeple) care is that you can transfer savegames to another console just like with al the old consoles.

#4 hardcandy

hardcandy

    X-S X-perience

  • XS-BANNED
  • PipPip
  • 449 posts
  • Xbox Version:unk
  • 360 version:unknown

Posted 10 January 2006 - 03:27 PM

QUOTE(wild-child83 @ Jan 10 2006, 09:25 AM)  

Well I don't care if those stupid gamesscores wil be gone.
I don't care how much points people has, what I (and much more poeple) care is that you can transfer savegames to another console just like with al the old consoles.


But then I could download a gamesave from the web and possibly have Live register it in my achievements. So then you would be playing me thinking I had finished COD2 in veteran mode, where in reality, I had only finshed the first part in rookie mode.


#5 twistedsymphony

twistedsymphony

    arrogant beyond belief

  • Head Moderators
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 10,466 posts
  • Gender:Male
  • Location:Almost Canada http://solid-orange.com
  • Interests:Consoles, Computers, Cars, Arcades, Home Theater, and the modding of anything that moves.
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v2 (zephyr)

Posted 10 January 2006 - 03:38 PM

This could have been avoided if you simply READ THE INSTRUCTIONS or PAID ATTENSION to the options in the dashbaord..

If you're buying an Xbox Live account you simply select your current profile and choose to UPGRADE it to Xbox Live...

For all intents and purposes there are 3 levels of "service"

-Offline Profile
-Xbox Live Silver
-Xbox Live Gold

If you want to move from one to the next you must choose the upgrade option

ALL savegames are contained within a profile. You can't move save games from one profile to the next...

Sorry if this is all bad news, but a little research goes a long way, glancing over the instructions or paying attension to the availble options in the Xbox dahsboard/guide would have saved you all this headache.

#6 pingrr

pingrr

    X-S Genius

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 786 posts
  • Location:Maryland
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 10 January 2006 - 03:47 PM

I made the same mistake. I played about halway through Quake 4 then set up live the next day. I didn't see the upgrade option either. So no I have two profiles wich is a pain in the ass. All of my game saves are on my live profile except for quake. When I want to play quake I have to change to the other profile.

It would be nice if there was some way to combine the two profiles without start from scratch on Quake.

#7 JoHnnyTK36

JoHnnyTK36

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 90 posts
  • Location:Atlanta, TX
  • Xbox Version:v1.6
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 10 January 2006 - 05:22 PM

Yes there is a way.

Angerwound found this out when me and him were experimenting with the memory card,

You need a memory card. THIS WILL NOT COPY ACHIEVMENTS, Only game progress.

You arrow all the way right in the xbox need to go to memory->your hardrive->games->the profile that has the game save you want to copy->select the gmae-> select the game save-> click copy.

Repeat this and copy all the game saves you want to copy.

Now take your memory card out.

Then go to memory->your hardrive->gamer profiles->select the profile that you copied the game saves from-> then delete the profile.

Sign into the profile you want the game saves to be transfered to.

Now insert your memory card back into the 360.


go to memory->your memory card->games->(it will say unreconized profile) selcet that profile->select then game you want-> select the gamesave and click copy (select the hardrive to copy it to)

That will copy the gamesave to your active profile(the reason i had you sign into the the profile you want to copy the gamesave to)

The xbox will not allow to transfer gamesaves between profiles. The reason that it has you select a profile and THEN select a game save. But not having the profile on the xbox confuses the xbox. It does not know which profile that the game save goes to. So that is why it allows you to copy it to the active profile.

I now have a a game save for a sporting game on my main profile, (i am at school and i cant remember which one), that i have never payed before. If you need more detail i will try to walk you through it tonight once i get home. My aim is johnnytk36.

Angerwound figure this out after work we have done in this thread.

http://forums.xbox-s...5

Edited by JoHnnyTK36, 10 January 2006 - 05:25 PM.


#8 twistedsymphony

twistedsymphony

    arrogant beyond belief

  • Head Moderators
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 10,466 posts
  • Gender:Male
  • Location:Almost Canada http://solid-orange.com
  • Interests:Consoles, Computers, Cars, Arcades, Home Theater, and the modding of anything that moves.
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v2 (zephyr)

Posted 10 January 2006 - 06:51 PM

execlent find beerchug.gif

#9 wild-child83

wild-child83

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 5 posts
  • Xbox Version:unk
  • 360 version:unknown

Posted 11 January 2006 - 09:04 PM

Many TNX JoHnnyTK36 biggrin.gif
I will try it...

Edited by wild-child83, 11 January 2006 - 09:50 PM.


#10 jimjom

jimjom

    X-S Freak

  • Last Chance
  • PipPipPipPipPip
  • 1,240 posts
  • Location:sin city
  • Interests:4 8 15 16 23 42
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v2 (zephyr)

Posted 11 January 2006 - 09:06 PM

look at that. fucking handy.woot.

#11 wild-child83

wild-child83

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 5 posts
  • Xbox Version:unk
  • 360 version:unknown

Posted 11 January 2006 - 09:49 PM

cool.gif

Edited by wild-child83, 11 January 2006 - 09:50 PM.


#12 ILLusions0fGrander

ILLusions0fGrander

    third echelon agent

  • Head Moderators
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 7,500 posts
  • Gender:Male
  • Location:Post Apocalyptic DC Vault No. 101
  • Xbox Version:v1.4
  • 360 version:v4.0 (jasper)

Posted 11 January 2006 - 10:07 PM

certain games dont let you copy the gamesaves though im pretty sure.. i tried to put DOA 4 on my memory card and it wouldnt work

#13 JoHnnyTK36

JoHnnyTK36

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 90 posts
  • Location:Atlanta, TX
  • Xbox Version:v1.6
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 11 January 2006 - 11:19 PM

QUOTE(ILLusions0fGrander @ Jan 11 2006, 03:14 PM)  

certain games dont let you copy the gamesaves though im pretty sure.. i tried to put DOA 4 on my memory card and it wouldnt work

Thats true, my PDz game wouldn't let me copy it. The answer they gave me on the phone was keep trying.
If it says it wont copy, why would it work the next time.

#14 lordhellfire

lordhellfire

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 3 posts

Posted 12 October 2007 - 09:27 PM

i tryied JoHnnyTK36 way only to find (after it didnt work and doing some more research) that u cant do that any more cause an update stopped it. so now i have 5 saves that rnt connected to any profile therefore can never be played. I had a level 40 chracter on dead rising sad.gif ...not any more
DO NOT TRY IT IF U USE XBOX 360 LIVE EVER!

#15 No_Name

No_Name

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,154 posts

Posted 12 October 2007 - 09:41 PM

lordhellfire WTF are you doing posting in a thread that is almost 2 years old?




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users